iPad Pro X Concept arata o Tableta Inspirata din iPhone X

iPad Pro X concept 2018

iPad Pro 2018 urmeaza sa fie prezentata de catre compania Apple cel mai probabil in data de 27 martie, in cadrul unei conferinte ce va avea loc in Chicago. Apple a anuntat conferinta ca una dedicata mediului educational, iar cum noi modele ale iPad Pro tot sunt zvonite de cateva saptamani si ele sunt folosite in scoli, e de asteptat sa vedem un asemenea produs.

Pentru ca multa lume este interesata sa afle noutatile noilor modele ale iPad Pro din anul 2018, cineva s-a gandit sa faca un concept al unei tablete inspirate din iPhone X. In imaginea de mai jos puteti vedea o tableta iPad Pro care are Face ID cu decupaj in ecran, margini foarte subtiri pentru panoul frontal si o camera duala verticala in carcasa.

Desi multa lume si-ar dori probabil sa vada o tableta iPad Pro cu margini atat de subtiri pentru ecran, este totusi foarte putin probabil ca Apple sa ofere asa ceva. Tabletele au nevoie de margini groase pentru a fi folosite fara probleme cand sunt tinute in mana, insa chiar si asa sunt curios sa aflu ce parere aveti despre acest concept pentru iPad Pro X.

iPad Pro X concept 2018 1

2 COMENTARII

  1. Și cum ți o astfel de tableta in mana?iPhone X îl ți în palmă asta trebuie sa îl ți cu degetele pe ecran..nu o sa apară așa ceva niciodată va grantez