iPhone SE 2 ar putea fi Produs Exclusiv in Afara Chinei

iPhone SE 2 ar putea fi produs de catre compania Apple in exclusivitate in afara Chinei, americanii avand planuri surprinzatoare pentru telefonul sau.

iPhone SE 2 Produs Exclusiv Afara Chinei

iPhone SE 2 ar putea fi produs de catre compania Apple exclusiv in afara Chinei, daca este sa dam crezare unor informatii aparute in cursul acestei zile, ele sugerand faptul ca americanii vor sa schimbe planurile anul acesta. Conform datelor disponibile, India urmeaza sa fie tara in care iPhone SE 2 urmeaza sa fie produs de catre Apple, acolo fiind deja produse telefoane iPhone SE, insa productia este impartita acum cu fabrici din China.

iPhone SE 2 urmeaza sa fie un smartphone foarte important in oferta companiei Apple, cu multe schimbari majore anuntate, dar producerea sa exclusiv in India ar fi ceva greu de crezut, din unele motive. In China exista mai multi angajati experimentati in fabricarea iPhone si mai multe fabrici unde sunt produse la scara industriala mai multe modele de telefoane ale companiei Apple, asa ca iPhone SE 2 are sanse mari sa fie produs si acolo.

iPhone SE 2 ar putea fi produs exclusiv in afara Chinei

iPhone SE 2 este totusi un model al iPhone care este gandit pentru clientii cu bugete reduse, iar India este o tara in care Apple vrea sa-si creasca vanzarile, dar pentru a vinde telefoanele la preturi mici, trebuie sa le produca acolo. In aceasta idee, exista sanse foarte mari ca iPhone SE 2 sa fie produs in India pentru a putea fi vandut la preturi mici de catre Apple si a atrage noi clienti in tara, dar exclusivitatea este discutabila deocamdata.

“iPhone SE 2 will be a ‘Made in India’ smartphone and Apple will completely assemble it here in India, but the launch has been shifted due to government policies and some other restrictions.”

iPhone SE 2, in ciuda posibilelor schimbari pregatite de catre Apple, trebuie sa aiba un pret de vanzare suficient de mic pentru a fi atractiv pentru cei care se afla in cautarea unui telefon mobil cu un pret rezonabil. Producere sa in India nu va avea vreun efect asupra preturilor globla, eci doar asupra celor din India, insa calitatea telefoanelor iPhone SE 2 produse exclusiv in India ar putea fi inferioara celor produse in China, teoretic.