Apple: Produsele Noi pe care le va lansa pe 27 Martie

Apple organizeaza pe 27 matie o conferinta speciala pentru a lansa noi produse pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi aflam care sunt acestea.

Apple Produse Noi lansa 27 Martie

Apple a anuntat organizarea unei conferintei pentru data de 27 martie, compania americana stricand lansarea Huawei P20 cu propriul eveniment, iar acum aflam si ce intentioneaza sa anunte atunci. Conform unor surse din cadrul companiei Apple, in data de 27 martie cei din Cupertino vor prezenta in Chicago noi modele ieftine ale iPad, care au fost gandite special pentru mediul educational, urmand a avea si preturi pe masura asteptarilor.

Apple va prezenta impreuna cu noile modele ale iPad si o aplicatie speciala pentru mediul educational, care le va permite profesorilor sa masoare performantele elevilor si sa ii ajute sa invete mult mai usor. Compania Apple incearca prin aceasta conferinta sa reatraga oameni din mediul educational catre tabletele iPad si sa-i faca pe elevi interesati de aceasta categorie de produse ale carei vanzari n-au fost grozave in ultimii ani.

Apple – produsele noi pe care le va lansa pe 27 Martie

Apple va actualiza, cel mai probabil, versiunea ieftina a iPad, lansata in 2017, si cel mai probabil va lansa o versiune adiacenta care are doar mici modificari hardware, insa e putin probabil ca noi versiuni ale iPad Pro sa apara. Nu se stie nici ce alt software separat din aplicatia existenta in iOS 11.3 ar putea anunta compania Apple pentru cei din mediul educational, insa exista cel mai probabil ceva interesant pregatit pentru martea viitoare.

“In Chicago, the world’s most-valuable technology company plans to show off a new version of its cheapest iPad that should appeal to the education market, said people familiar with the matter. The company will also showcase new software for the classroom.”

Apple a fost la un moment dat extrem de concentrata pe oferirea de produse si software speciale pentru mediul educational, s-a cam abatut de la aceasta idee, iar acum vrea sa recupereze ceea ce nu a mai oferit. In concluzie, daca va asteptati ca pe 27 martie Apple sa anunte produse grozave, ei bine s-ar putea sa ramaneti serios dezamagiti, dar iDevice.ro va va tine oricum la curent cu tot ceea ce urmeaza sa anunte compania americana, chiar daca noutatile nu vor fi majore si nu pentru Romania.

2 COMENTARII