iPad 2018 si o Functie Noua Pregatita de Apple

Apple a pregatit o noua functie speciala pentru tabletele iPad care vor fi lansate in aceasta primavara, ea nefiind considerata importana acum cativa ani.

iPad 2018 Functie Noua Apple

Primele modele ale iPad din anul 2018 vor fi anuntate de catre compania Apple in cursul zilei de marti, cei din Cupertino organizand o conferinta de importanta mica in Chicago, SUA. In cadrul acesteia Apple va anunta noi tablete iPad pentru mediul educational, dar si noi aplicatii care sa ii ajute pe elevi si profesori sa predea/invete mai usor in timpul orelor de curs.

Noile tablete iPad pe care Apple le va lansa la inceputul anului 2018 vor fi versiuni imbunatatite ale tabletei iPad lansata in martie 2017, aceasta fiind gandita pentru a avea un pret mic si specificatii slabe. Modelul din 2018 va avea aceleasi idei la baza, doar ca acum compania Apple urmeaza sa implementeze inclusiv suport pentru Apple Pencil, ceva util in salile de clasa.

Tableta iPad ieftina lansata in martie 2018 a avut cerere buna pentru ca a avut si un pret de vanzare mai mic decat modelele Pro, iar acum Apple vrea sa o faca mai atractiva cu suport pentru Apple Pencil. Apple vrea si sa o diferentieze de tabletele Android ieftine de pe piata, sa ca integrarea suportului pentru Apple Pencil este cea mai buna solutie pentru a extinde functionalitatea.

“Strong demand for low-price 9.7-inch iPad in 2017. iPad shipments hit 43.8mn units in 2017, well above the 35mn units forecast by the market at the beginning of the year. In a bid to strengthen its selling points and to differentiate it more from low-price Android tablets, the new low-price 9.7-inch iPad (starting mass production in 2Q18) will likely support Apple Pencil.”

Apple urmeaza sa integreze inclusiv un ecran de calitate mai buna in noua versiune a iPad pentru a permite utilizarea Apple Pencil, insa pretul de vanzare ar trebui sa fie tot mic. Mai multe informatii vom afla in cursul serii de marti, cand va avea loc aceasta conferinta, chiar daca ea nu va fi transmisa in direct de catre compania Apple de la evenimentul din Chicago.

3 COMENTARII

  1. Scuze de off-topic, mi-am făcut update la sort la iPhone 6s și acum când mă suna cineva îmi apare modul Căști fără sa am Căști in telefon și nu știu ce sa fac ( am Curatat portul jack am băgat și scos căștile ca am zis ca își revine) ceva păreri?

  2. Am patit si eu asta la un 6S.. sincer nu mai stiu cum si-a revenit exact. Parca l-am curatit si eu folosind niste metode de pe youtube.. la inceput nu s-a rezolvat nimic. Dar apoi parca si-a revenit singur.