Apple Schimba Sistemul de Facturare pentru ca a Vandut prea Multe Produse

Apple Schimba Sistem Facturare Vandut Multe Produse

Apple a anuntat in cursul acestei zile o schimbare majora pentru sistemul de facturare al produselor, iar asta deoarece a vandut prea multe pana in momentul de fata. In momentul de fata Apple emite facturi formate din coduri de 10 cifre, insa pentru ca a vandut si vinde prea multe produse, urmeaza sa faca o schimbare pentru ca e aproape sa nu mai poata emite facturi.

Apple vrea sa foloseasca un nou sistem alfanumeric pentru facturile emise clientilor, astfel incat acestea sa permita mai multe permutari decat actualul sistem format doar din cifre. Apple a anuntat ca va face aceste schimbari pentru sistemul de facturare incepand cu februarie 2019, deci la mai putin de un an distanta de acest punct, asa ca ele nu vor afecta lumea inca.

Actualul sistem de facturare folosit de catre Apple permite crearea a maxim 10 miliarde de facturi, iar daca Apple e aproape de finalul liniei, atunci e destul de clar cam cat a vandut. Cu incasari de peste 200 de miliarde de dolari anual si sute de milioane de produse vandute, e totusi destul de usor de imaginat cat de rapid s-ar genera cele 10 miliarde de facturi.

Apple schimbari facturi

Facand schimbarea la sistemul alfanumeric, Apple poate emite pana la 67.6 miliarde de facturi, asa ca se va putea folosi de el pentru multi ani de acum inainte, daca vanzarile nu-i vor creste necontrolat. Acestea fiind spuse, iata ce fel de probleme au unele companii care ajung sa vanda prea multe produse de-a lungul anilor.

 

12 COMENTARII

  1. Ce s-a întâmplat cu Srb? De când nu a mai scris pe aici? Am înțeles ca ar fi avut cancer… Sper să nu fi fost adevărat…

  2. Si cred ca se refera doar la SUA. In principiu sistemul de facturare ar trebui sa difere de la tara la tara. Adica nu cred ca se numeroteaza fiecare factura una dupa cealalta in toate tarile.

  3. Si sa nu mai punem la socoteala acolo unde primesti doar bon daca cumperi direct din magazin fizic, nu pe net unde primesti factura. De exemplu in sua am primit doar bon pt iphone cumparat din magazin, nu factura.

  4. Gurile rele zice ca iPhone X le-a dat facturile peste cap. I-a umplut de zerouri. Le iese facturile pa geamurile de la apple park de zici ca e 4 iulie. Curge zerourile ca Mona la Vaslui

    Cook: Cate x-uri am vandut luna asta?
    Ahrendts: 0000000000000000000
    Cook: Mie imi place sa dau noaptea la 0, dar mai pune si tu un 1 in fata ca sa place si la investitori
    Steve Jobs de sus: “Ai gresit telefonul baiatul meu”