Fortnite Battle Royale: iPhone X vs XBOX ONE X, Comparatie Grafica

Fortnite Battle Royale iPhone X XBOX ONE X Comparatie Grafica

Fortnite Battle Royale este cel mai popular joc al momentului, el fiind lansat pentru telefoanele iPhone cu mai bine de o saptamana in urma si utilizatorii il iubesc. Epic Games a creat un joc extrem de interesant, iar in clipul video vedeti o comparatie intre grafica pe care jocul Fortnite Battle Royale o ofera pentru iPhone X si cea existenta pe XBOX ONE X.

Apple se lauda saptamana aceasta ca iDevice-urile sale incep sa ajunga din urma consolele in ceea ce priveste grafica jocurilor, dand Fortnite Battle Royale drept exemplu. Clipul video de mai jos demonstreaza faptul ca intre iPhone X si XBOX ONE X exista multe similaritati in ceea ce priveste grafica, insa exista si foarte multe diferente majore.

Fortnite Battle Royale arata mult mai bine pe XBOX ONE X in comparatie cu iPhone X, dar asta e normal din moment ce vorbim despre o consola cu putere grafica foarte mare. Desi iPhone X este cel mai puternic smartphone de pe planeta, insa in ciuda puterii de procesare, si a celei grafice, Epic Games a creat o grafica serios diferita fata de cea a XBOX ONE X.

Desi Apple spune ca iDevice-urile se apropie foarte mult de console in ceea ce priveste calitatea grafica a jocurilor lansate pentru platforme, insa realitatea este ca Apple cam “viseaza”. Desi telefoanele mobile si tabletele au procesoare si placi video tot mai performante, inca exista diferente foarte mari intre motoarele grafice folosite pentru ele.