WhatsApp: Noua Functie Gasita in iPhone si Android

WhatsApp pentru iPhone si Android are descoperita o noua functie importanta pentru utilizatori, aceasta fiind oferita in secret de catre compania americana.

WhatsApp Functie Gasita iPhone siAndroid

WhatsApp, cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, urmeaza sa ofere o noua functie foarte utila pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, ea fiind descoperita recent intr-o versiune beta a aplicatiei. Nu vorbim despre o functie complet noua, ci despre o functie noua pentru o functie existenta, compania WhatsApp ascultand plangerile utilizatorilor si oferind o experienta mai buna de utilizare pentru cea mai populara aplicatie de mesagerie din lume.

WhatsApp a implementat in prima parte a anului trecut o functie care oferea posibilitatea de a trimite imagini animiate de tip GIF catre prieteni, iar acum ea are functionalitatea extinsa cu ceva nou. Mai exact, WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a vedea cele mai populare imagini GIF din cele mai populare categorii din reteaua Giphy, aplicatia permitandu-ne sa facem si o cautare mai avansata printre toate imaginile disponibile in platforma.

WhatsApp – noua functie gasita in iPhone si Android

WhatsApp functie noua gif

WhatsApp a primit foarte multe laude pentru implementarea acestei functii pentru iPhone si Android, iar asta deoarece lumea nu vrea sa trimita doar poze si clipuri video proprii, ci inclusiv imagini animate care sa le arate diverse stari catre prieteni. In aceasta idee, functia de trimitere a imaginilor animate GIF este extinsa cu ceva foarte util pentru utilizatorii iPhone si Android, insa nu se stie sigur cand va fi lansata functia noua in aplicatia WhatsApp pentru amble platforme.

WhatsApp ramane cea mai populara retea de mesagerie de pe planeta in ciuda faptului ca recent Facebook a fost in centrul unui imens scandal care a aratat cum isi bate compania joc de utilizatorii ale caror date sunt inregistrate in retea. Cam acelasi lucru se intampla si cu WhatsApp, insa oare cui poate sa ii mai pese de acest lucru din moment ce nimeni nu renunta la platforma doar pentru ca datele sunt partajate cu diverse companii obscure ?

2 COMENTARII

  1. Hai nu zău, spune-mi tu o aplicație fara bani care nu oferă datele tale celor care plătesc mai mult.Si vrei să-ți mai dau alte exemple din alt segment:Vodafone,Orange,Digi…etc.