iPhone 11 si 11 Plus: PRETURILE MICI Dezvaluite

iPhone 11 si iPhone 11 Plus au preturile mai mici dezvaluite astazi pentru a ne putea face o idee cu privire la planurile companiei Apple pentru anul 2018.

iPhone 11 11 Plus PRETURILE MICI

iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, iar astazi aflam si preturile mici dezvaluite de catre analistii care au asteptari foarte mari de la cei din Cupertino pentru toamna. Conform analistilor, iPhone 11 si iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba preturi surprinzator de mici in comparatie cu iPhone X, iar asta pentru ca in 2018 si 2019 Apple sa nu treaca prin problemele cu vanzarile pe care le are cu actualul model premium.

iPhone 11 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre compania Apple la pretul de 899 de dolari in toamna, iar iPhone 11 Plus urmeaza sa coste 999 de dolari, conform estimarilor analistilor. Practic, iPhone 11 Plus urmeaza sa fie vandut la pretul pe care Apple il percepe pentru iPhone X acum, in timp ce iPhone 11 urmeaza sa fie vandut cu 100 de dolari mai ieftin, fiind o versiune intermediara intre iPhone 9 si iPhone 11 Plus in oferta celor de la Apple.

iPhone 11 si 11 Plus – preturile mai mici dezvaluite

iPhone 11 va fi mai ieftin decat iPhone X deoarece lumea considera ca actualul model este mult prea scump si cam evita sa il cumpere, acest lucru afectand nu doar compania Apple, ci si partenerii acesteia din diverse zone de pe glob. Aceasta nu este nici prima oara cand auzim despre o ieftinire a iPhone 11 in raport cu iPhone X, informatii de saptamana trecuta sugerand acelasi lucru, dar cu folosirea unor componente inferioare pentru a reduce costul de fabricatie.

  • iPhone 11 Plus: 999$
  • iPhone 11: 899$
  • iPhone 9: 799$
  • iPhone 8 si iPhone 8 Plus: 549$ si 669$
  • iPhone 7 si iPhone 7 Plus: 449$ si 569$
  • iPhone SE: 349$

iPhone 11, iPhone 11 Plus si iPhone 9 au preturile estimate mai sus de catre analisti pentru a ne face o idee cu privire la ceea ce am putea plati pentru produsele celor din Cupertino in aceasta toamna. Daca totusi Apple va pastra actuala strategie privind preturile telefoanelor sale iPhone, atunci ne putem astepta ca iPhone 11 sa fie vandut la 999 de dolari, iar iPhone 11 Plus sa fie vandut la 1099 dolari, pentru ca si mai multa lume sa le ignore.

Articolul precedentSpotify: Abonati Multi, Pirati Multi si Pierderi Mari
Articolul următoreMAG: iPhone 7 la REDUCERE cu 1200 LEI mai Ieftin
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.