Huawei Mate RS e STUPID de Scump, dar vine cu doua PREMIERE

Huawei Mate RS este un smartphone "de lux" lansat de catre compania Huawei, el avand un pret exagerat de mare, dar vine cu doua premiere importante.

Huawei Mate RS STUPID Scump PREMIERE

Huawei Mate RS este, cred, cel mai scump telefon creat de catre Huawei pentru publicul comercial, insa telefonul vine si cu o premiera foarte interesanta pentru lumea telefoanelor mobile. Huawei Mate RS este primul telefon care are 512 GB spatiu de stocare integrat de catre chinezi, el fiind o versiune superioara a Huawei P20 Pro, dar vine si cu un pret pe masura pentru noutatile implementate de catre cei de la Huawei in el.

Huawei Mate RS nu are decupaj in ecran, precum Huawei Mate Pro, insa vine cu doua cititoare de amprente, unul integrat in carcasa si unul in ecran, fiind primul telefon care ofera o asemenea functionalitate. Huawei Mate RS este versiunea de lux a telefoanelor Huawei, desi nimeni nu avea nevoie de asa ceva, insa macar el vine cu un ecran OLED cu diagonala de 6 inch si un design ceva mai frumos decat al seriei P20, lansata tot astazi.

Huawei Mate RS este stupid de scump, dar vine cu doua premiere

Huawei Mate RS are deasemenea componentele modelului Pro, adica acea camera tripla, bateria de 4000 mAh, plus acelasi chip Kirin 970, insa are un sistem mai rapid de incarcare in comparatie cu modelul Pro. Practic Huawei Mate RS este o un telefon pentru snobii care vor sa se laude cu ceva ce altii n-au, doar pentru ca au mai multi bani, desi diferentele dintre modele nu justifica pretul exagerat perceput de catre producator.

Huawei Mate RS este vandut de catre chinezii de la Huawei la preturi care incep de la 1700 de euro pentru modelul cu 256 GB spatiu de stocare si ajung la 2100 de euro pentru modelul cu 512 GB spatiu de stocare. Desigur ca Huawei Mate RS nu va fi vandut decat in China, acolo unde Huawei poate ascunde linistita vanzarile celor 5 -6 modele pe care cativa clienti cu prea multi bani le vor cumpara pentru a se lauda pe retelele de socializare.