Facebook ASCULTA ce Faci si Ce se Intampla in Jurul Tau

Facebook are software capabil sa asculte utilizatorii si tot ceea ce se intampla in jurul lor, spune omul care a dezvaluit actiunile ilegale ale Cambridge Analytica.

Facebook ASCULTA Faci Intampla Jurul Tau

Facebook are in aplicatiile pentru iPhone si Android software care ii permite companiei americane sa asculte utilizatorii si ceea ce se intampla in jurul lor, conform lui Christopher Wylie, omul care a dezvaluit totul din spatele Cambridge Analytica. Wylie afirma ca nu doar Facebook, ci si alte companii, au software capabil sa asculte ceea ce vorbesc utilizatorii si ceea ce se intampla in mediul din preajma lor, totul fara ca utilizatorul sa stie asta.

Facebook, conform lui Wylie, ar folosi acest software pentru a isi imbunatati modul in care afiseaza reclame in aplicatiile pentru iPhone si Android, totul in baza a ceea ce urmarim la TV, a ceea ce se discuta in jurul nostru, etc. Conform lui Wylie, Facebook nu ar fi capabila sa asculte toate conversatiile utilizatorilor si sa analizeze datele pentru a afla informatii confidentiale despre utilizatori, totul fiind facut exclusiv pentru a afisa mai bine reclamele advertiserilor.

Facebook asculta ce faci si ce se intampla in jurul tau

Facebook ar si dezvalui unele dintre modurile in care monitorizeaza utilizatorii, insa conform lui Wylie, dezvaluie doar anumite aspecte ale activitatii sale, pe cele mai deranjante ascunzandu-le de utilizatori. Facebook ar fi constienta de ceea ce face, conform lui Wylie, insa ar prefera sa ascunda aceste lucru pentru a nu se trezi cu procese peste procese, adica tot ceea ce se intampla in acest moment cam peste tot in lume.

Facebook a fost in centrul unor informatii de acest gen si in trecut, insa pana acum nu au existat persoane care sa aiba informatii din interior despre functionarea companiei, ca sa si confirme ceea ce se intampla, inclusiv la alte companii. Din pacate, in tot acest scandal, singurii care pierd cel mai mult sunt utilizatorii obisnuiti, totul fiind gandit pentru a extrage cat se poate de multe informatii de la noi toti, fara sa stim in vreun moment ce se intampla.