iPhone: Zeci de Procese Active din cauza Bateriei

Apple are zeci de procese active din cauza limitarii performantelor iPhone dupa ce bateria atinge un anumit grad de uzura, acestea urmand a fi combinate.

iPhone Zeci Procese Active Baterie

Maine este o zi foarte importanta pentru viitorul companiei Apple deoarece cateva zeci de procese deschise din cauza limitarii performantelor iPhone ar putea fi reunite. Nu mai putin de 59 de procese deschise impotriva companiei Apple ar putea fi combinate intr-un singur proces colectiv, un numar substantial de clienti urmand a fi reprezentati in acesta.

Numarul real de procese deschise impotriva companiei Apple ar putea fi in realitate mult mai mare, insa doar 59 sunt cunoscute, insa pentru Apple problema e foarte mare. Apple a fost obligata sa plateasca 315 milioane de dolari sub forma de compensatii, sau carcase gratuite, catre clientii afectati de problema iPhone 4 cu pierderea semnalului, insa atunci doar 20 de procese fusesera deschise.

Acum vorbim despre de 3 ori mai multe procese deschise doar in SUA impotriva Apple, asa ca despagubirile ce-ar trebui platite de catre americani ar putea fi substantial mai mari. Totusi, este nevoie ca procesul colectiv sa fie aprobat de catre o instanta, iar de aici ramane de vazut ce va decide un judecator, sau un juriu, cu privire la actiunile Apple facute fara ca utilizatorii iPhone sa stie.

“Some five dozen iPhone customers have filed at least 59 separate lawsuits since December accusing Apple of slowing their phones to spur people to buy new iPhones, according to court records […] Efforts to combine the cases into one class-action suit will kick off at a March 29 legal meeting in Atlanta, setting in motion an effort to have the class certified. A lead attorney and a court location also will be chosen.”

Unii experti in legislatia americana sustin ca Apple ar putea castiga acest proces dupa taote dezvaluirile publice privind modul in care sunt limitate performantele iPhone si oferirea functiei de a dezactiva sistemul. Chiar si asa, un proces de acest gen va fi intens mediatizat si va afecta imaginea Apple, reputatia companiei fiind oricum afectata de actiunile stupide facute impotriva clientilor.

4 COMENTARII

  1. “….insa doar 59 sunt cunoscute, insa pentru Apple problema e foarte mare”. Ai o problema cu “insa”? Il folosesti foarte des, in toate articolele, inutil. Chiar nu te “zgarie” la ureche? Ai putea sa citesti articolul dupa ce il scrii. Doar o parere…

  2. În articolul cu reducerea la căștile Airpods nu găsesc reducerea . Au fost 599 lei , acum sunt 849 . Chiar așa ne duci de nas ca la creșă ?

  3. Too little, too late. Cățeii latră, dar caravana Apple trece mai departe. Doar un boicot la nivel global i-ar mai vindeca de lăcomie, dar asta n-o să se întâmple niciodată.