OnePlus 6: OFICIAL, Prima Imagine a Telefonului

OnePlus 6 are prima imagine de presa publicata astazi pentru a ni se arata ce fel de design va avea noul telefon mobil, chinezii dezvaluind in avans cum va arata.

OnePlus 6 imagine oficiala

OnePlus 6 are astazi prezentata prima imagine de presa inaintea lansarii, ea venind de la unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de produse, care a primit-o cel mai probabil chiar de la compania OnePlus. Mai jos puteti vedea aceasta prima imagine a OnePlus 6, ea aratandu-ne noul design pe care il va avea telefonul mobil, acesta urmand a fi o combinatie intre ceea ce ofera Samsung Galaxy S9 si iPhone X pentru clientii din lumea intreaga.

OnePlus 6 urmeaza sa pastreze portul audio de 3.5mm pentru utilizatori, dar si portul USB-C, cititorul de amprente fiind repozitionat deoarece telefonul va avea o camera duala verticala chiar in mijlocul carcasei. Dupa cum puteti vedea, design-ul OnePlus 6 este usor diferit fata de ceea ce am vazut in alte imagini aparute pana acum pe internet, insa design-ul camerei este foarte similar cu cel al celei din iPhone X, in timp ce marginile laterale ale carcasei seamana cu cele ale Samsung Galaxy S9.

OnePlus 6 – prima imagine a telefonului a aparut pe internet

OnePlus 6 imagine oficiala 1

OnePlus 6 nu are prezentata deocamdata si o imagine cu ecranul, acolo urmand a exista un decupaj in partea superioara, dar nu pentru ca va fi integrat un cititor de amprente, ci pentru ca asta e trendul stupid al anului 2018. OnePlus 6 va copia iPhone X cu decupajul ecranului, la fel ca alti producatori Android care sunt atat de stupizi incat nu stiu sa faca altceva decat sa copieze modificari proaste, dar chinezii asta vor de la noile telefoane mobile.

OnePlus 6 urmeaza sa vina cu un chip Snapdragon 845, un posibil sistem imbunatatit de recunoastere faciala, 6 si 8 GB de memorie RAM si performantele cel mai bune dintre toate telefoanele mobile existente. Totusi, marele avantaja al OnePlus 6 in fata altor telefoane mobile va fi pretul substantial mai mic, asta daca nu cumva OnePlus se va gandi ca trebuie sa il creasca pentru a compensa “inovatiile” implementate in noul sau telefon.