Samsung Galaxy Note 9: OFICIAL, Listat pe Website-ul Samsung

Samsung Galaxy Note 9 a fost listat pe website-ul companiei Samsung, devenind acum oficial, impreuna cu o prima dezvaluire inaintea lansarii din vara.

Samsung Galaxy Note 9 listat website samsung

Samsung Galaxy Note 9 a aparut in mod oficial in website-ul companiei Samsung in cursul acestei zile, coreenii parand sa devina putin cam disperati cu atentia pe care o cer pentru telefoanele ce inca nu au fost lansate. In mod normal, listarile “surpriza” de acest gen apar abia cu cateva saptamani inainte ca telefoanele sa fie lansate, insa in cazul Samsung Galaxy Note 9 se pare ca lucrurile se cam precipita, poate si pentru ca Samsung Galaxy S9 nu se vinde bine.

Samsung Galaxy Note 9 are numele de cod SM-N960U, acesta fiind listat in cadrul website-ului Samsung cu minim 4 luni inainte ca telefonul sa fie prezentat, deci exista dorinta mare ca el sa fie in atentia lumii intregi. Samsung Galaxy Note 9 nu are specificatii, sau alte informatii importante dezvaluite de catre compania Samsung, insa pe masura ce design-ul si specificatiile sunt finalizate, vom afla mai multe informatii despre noul telefon.

Samsung Galaxy Note 9 a fost listat pe website-ul Samsung

Samsung Galaxy Note 9 listat website samsung 1

Samsung Galaxy Note 9 va avea anul acesta o misiune foarte grea, deoarece va trebui sa convinga lumea sa-l cumpere, iar asta in conditiile in care Samsung Galaxy S9 nu are vanzarile pe care compania Samsung le astepta. Samsung Galaxy Note 9 va veni cu ceva nou in comparatie cu Samsung Galaxy S9, mai exact un cititor de amprente integrat in ecran, aceasta schimbare fiind asteptat pentru telefonul din primavara, dar asta nu s-a intamplat.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza cel mai probabil sa fie si mai scump decat Samsung Galaxy Note 8, insa nu se stie sigur cat de mare va fi diferenta intre sumele pe care urmeaza sa le perceapa cei de la Samsung. E posibil ca diferenta sa fie de cam 100 de euro intre modele, insa daca Samsung Galaxy Note 9 va avea un cititor de amprente in ecran, mai mult spatiu de stocare si o camera mai buna, atunci poate ca diferenta va merita.