Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Performantele si Specificatii Dezvaluite

Samsung Galaxy Note 9 are performantele si specificatiile dezvaluite multumita unui prim test, care ne arata la ce sa ne asteptam de la viitorul telefon al Samsung.

Samsung Galaxy Note 9 Performantele Specificatii Dezvaluite

Samsung Galaxy Note 9 are astazi prezentat un nou test de performante, noul telefon fiind in plin proces de dezvoltare, astfel ca aflam tot mai multe detalii cu privire la ceea ce va fi oferit in vara de catre cei de la Samsung. Vorbim despre un test de performante realizat cu aplicatia Geekbench pe Samsung Galaxy Note 9, deci primele prototipuri ale telefonului sunt deja testate de catre angajati ai celor de la Samsung si de catre parteneri.

Samsung Galaxy Note 9 apare in acest test de performante cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, cel pe care coreenii il vor include in telefoanele care vor fi vandute in SUA si alte zone de pe glob. In Europa si vasta majoritate a celorlalte tari, Samsung Galaxy Note 9 va fi vandut cu chip Exynos 9810, produs de catre Samsung, insa performantele ar putea fi inferioare celor pe care le ofera modelul cu chip Snapdragon 845.

Samsung Galaxy Note 9 are performante similare cu Samsung Galaxy S9, asa cum era si normal, telefoanele impartind aceleasi procesoare, deci e perfect normal sa aiba si aceleasi performante, din moment ce impart atatea specificatii. Aici includem si cei 6 GB RAM pe care Samsung Galaxy Note 9 ii va avea, aceeasi cantitate fiind disponibila pentru Samsung Galaxy S9 Plus, iar asta ajuta foarte mult pe partea de performante in multitasking.

Samsung Galaxy Note 9 – performantele si specificatii dezvaluite

Samsung Galaxy Note 9 performante specificatii

Samsung Galaxy Note 9 va avea scoruri inferioare fata de iPhone X in testele de performante facute cu Geekbench, insa in realitate ar putea oferi o experienta de utilizare mult mai buna decat telefonul Apple. Am vazut deja numeroase teste in care Samsung Galaxy S9 Plus a intrecut iPhone X in performante, cei 6 GB RAM fiind motivul pentru care telefonul Apple a fost depasit, iar Samsung Galaxy Note 9 nu va dezamagi din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy Note 9 este anuntat deasemenea ca fiind dezvoltat cu o camera duala cu deschidere variabila, dar si un posibil cititor de amprente integrat in ecran de catre cei de la Samsung pentru clienti. Separat de asta, Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa vina cu aplicatia AR Emoji pe care o regasim in Samsung Galaxy S9, si cel mai probabil cu o serie de alte functii pe care coreenii le ofera in modelele lansate in primavara, ele urmand a avea functii foarte similare.

Samsung Galaxy Note 9 va avea in continuare un stylus integrat de catre cei de la Samsung, telefonul fiind gandit pentru segmentul business, asa ca el nu va disparea vreodata. Samsung Galaxy Note 9 va fi cel mai probabil prezentat in cursul lunii august de catre cei de la Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc cel mai tarziu la inceputul lunii septembrie, asa cum se intampla de obicei cu aceasta serie.