Samsung Galaxy Note 9: Baterie mai MARE, mai Multe Riscuri

Samsung Galaxy Note 9 va avea o baterie de capacitate mai mare integrata de catre compania Samsung, insa asta va aduce si mai multe riscuri pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 9 baterie mare riscuri

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba o baterie mai mare integrata de catre compania Samsung, intr-o miscare extrem de curajoasa, la 2 ani dupa celebrul scandal al telefoanelor care luau foc in timpul incarcarii, si nu numai. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa beneficieze de o crestere in capacitatea bateriei, cel mai probabil, dupa ce Samsung Galaxy S9 vine cu autonomie mai proasta din cauza procesorului nou integrat.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba acelasi procesor, iar din moment ce in cazul Samsung Galaxy S9 singura solutie pentru cresterea autonomie e reducerea performantelor, este clar de ce se cauta o crestere a capacitatii bateriei. Samsung Galaxy Note 7 exploda din cauza faptului ca o baterie prea mare a fost fortata in carcasa prea mica a telefonului, asa ca pentru Samsung Galaxy Note 9 trebuie facute mari eforturi.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba integrata o baterie cu capacitate de 3850 mAh anul acesta, o crestere de 15% in comparatie cu capacitatea pe care o ofera Samsung Galaxy Note 8 pentru utilizatori. Crescand capacitatea bateriei Samsung Galaxy Note 9 de la 3300 mah in vechiul model la 3850 in cel nou, compania Samsung face un mare pas spre a oferi autonomie mai buna pentru clienti, insa acest lucru ar putea afecta siguranta telefoanelor.

Samsung Galaxy Note 9 – baterie mai mare, mai multe riscuri

Samsung Galaxy Note 9 baterie mare riscuri 1

Samsung Galaxy Note 9 este un telefon gandit pentru mediul business, astfel ca un nou esec in ceea ce priveste bateria folosita ar putea afecta in mod negativ vanzarile si ar putea distruge increderea ramasa din partea clientilor. Desigur ca Samsung a implementat noi metode de testare a bateriilor folosite in telefoanele sale, astfel ca Samsung Galaxy Note 9 ar putea veni cu o baterie mai mare, dar fara riscuri, dar ar putea fi deasemenea mai gros.

Samsung Galaxy Note 9 are acum pentru prima oara anuntata cresterea in ceea ce priveste capacitatea bateriei, asa ca e posibil ca ea sa nu fie chiar atat de mare, daca nu se poate garanta siguranta utilizatorilor. Samsung Galaxy Note 9 este la foarte multe luni distanta de lansare, asa ca daca Samsung va descoperi ca nu le poate oferi siguranta utilizatorilor, atunci va lua cu siguranta decizia de a implementa o baterie de capacitate mai mica.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa vina si cu un cititor de amprente integrat sub ecran, aceasta fiind una dintre schimbarile cele mai importante pe care telefonul urmeaza sa le ofere pentru clientii din lumea intreaga. Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie prezentat, cel mai probabil, in vara acestui an, lansarea urmand a avea loc la finalul lunii august, sau poate chiar la inceputul lunii septembrie, la un pret suficient de mare.