iOS 11.3 vs iOS 11.2.6 – Care merge mai Bine pe iPhone ?

iOS 11.3 este comparat cu iOS 11.2.6 pe telefoanele iPhone pentru a ni se arata ce fel de performante ofera actualizarea pentru clientii companiei Apple.

iOS 11.3 iOS 11.2.6 merge Bine iPhone

iOS 11.3 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind testata mai jos cu iOS 11.2.6. Vorbim despre un test de performante in care iOS 11.3 este testat cu iOS 11.2.6 pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8 in ceea ce priveste performantele oferite pentru utilizatori.

iOS 11.3 a oferit pe aproape intreaga perioada de testare beta performante cel putin la fel de bune ca iOS 11.2.6, iar in versiunea finala a sistemului de operare lucrurile raman la fel. iOS 11.3 va functiona cel putin la fel de bine ca iOS 11.2.6 pe telefoanele iPhone, compania Apple reusind sa pastreze performantele la un nivel inalt pentru produsele sale.

iOS 11.3 vs iOS 11.2.6 – care merge mai bine pe iPhone ?

iOS 11.3 nu are cele mai bune performante dintre toate versiunile iOS lansate de catre compania Apple, insa macar acestea nu au fost reduse in comparatie cu iOS 11.2.6. Compania Apple isi mentine obiectivul de a le oferi utilizatorilor iPhone performante foarte bune chiar si in iOS 11.3, asa ca toata lumea ar trebui sa fie multumita de ceea ce primeste.

iOS 11.3 merita instalat in iPhone si iPad, daca va faceati griji in ceea ce priveste performantele, asa ca nu trebuie sa va mai ganditi de prea multe ori inainte de a face instalarea. iOS 11.3 poate fi instalat pe iPhone si iPad chiar acum folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, downgrade-ul la iOS 11.2.6 fiind in continuare posibil.

Articolul precedentOrange. 31 martie. Oferte la Telefoane in Weekend
Articolul următoreMAG: Oferte Exclusive in Reducerile Weekend Superstars
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.