Huawei fura de la Samsung Ideea unui Telefon Inovator

Huawei vrea sa copieze si de la Samsung ideea unui telefon inovator, la care lucreaza si compania Apple in secret, planurile sale fiind greu de realizat.

Huawei fura Samsung Telefon Inovator

Huawei este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile de pe planeta, iar in toamna anului trecut a anuntat ca vrea sa dezvolte un nou model de telefon inspirat de la Samsung. Mai exact, vorbim despre un telefon mobil pliabil, care poate fi transformat intr-o tableta de catre utilizatori, presedintele Richard Yu confirmand ca el ar putea fi lansat in 2018.

Huawei a anuntat ca vrea sa instaleze in 2018 telefonul sau pliabil pentru ca se zvonea ca Samsung vrea sa faca exact acelasi lucru, insa planurile coreenilor s-au schimbat anul acesta. In ciuda acestui lucru, cei de la Huawei au brevetat o tehnologie ce ar putea fi utilizata in viitorul telefon pliabil, iar astazi vedem primele imagini extrase din documentul chinezilor.

Huawei fura de la Samsung ideea unui telefon inovator

Huawei telefon pliabil 1

Huawei spunea in octombrie 2017 ca telefonul lor pliabil va fi format din doua ecrane care pot fi impreunate pentru a forma o tableta, adica ideea proasta a altor producatori de telefoane. Samsung, pe de alta parte, vrea un telefon pliabil care sa aiba un ecran ce se indoaie si face trecerea de la tableta la telefon, cei de la Huawei cautand sa gaseasca o solutie similara.

Apple este deasemenea interesata de lansarea unui iPhone pliabil, dar undeva pana in 2020 – 2021, asa ca Huawei si Samsung au concurenta serioasa pentru un asemenea dispozitiv. Dintre toate companiile care dezvolta un telefon pliabil, cred ca Samsung are sansele cele mai bune de a lansa un produs care sa fie util si nou, in timp ce Huawei are sanse de a astepta sa copieze pe altcineva, cam cum face de obicei.

3 COMENTARII