Huawei P20: Doua Noutati pe care le Vreau in iPhone

Huawei P20 vine cu o serie de noutati importante din partea companiei Huawei, insa doua dintre ele sunt atat de interesante incat merita sa ajunga si in iPhone.

Huawei P20 Noutati Vreau iPhone

Huawei P20 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Huawei si vine cu o serie de noutati interesante, doua dintre ele fiind atat de inedite incat cred ca ar trebui sa ajunga in telefoanele iPhone ale companiei Apple. Intai vorbesc despre camera principala, Huawei P20 Pro avand un senzor principal de 40 megapixeli si unul telephoto, iar Apple cred ca ar trebui sa preia cel putin unui dintre ei pentru telefoanele iPhone.

Huawei P20 Pro are o camera complexa, mult prea complexa, insa daca Apple ar prelua tehnologiile din spatele senzorului principal si a celui telephoto, pentru a le integra in iPhone, ar avea mult mai multi clienti fericiti. Huawei P20 Pro are cea mai buna camera de telefon, iar Huawei P20 a intrecut iPhone X in acest segment, asa ca indiferent ce ar prelua compania Apple de la seria celor de la Huawei este benefic pentru clientii sai din lumea intreaga.

Huawei P20 – doua noutati pe care le vreau in iPhone

Huawei P20 vine deasemenea cu o noua culoare inedita pentru carcasa, compania Huawei numind-o twilight, iar daca Apple ar prelua-o pentru iPhone, cred ca ar avea o crestere exponentiala in vanzari. Huawei P20 isi schimba gradientul culorii carcasei in functie de unghiul din care este privita aceasta, si cred ca versiunea twilight a Huawei P20 si Huawei P20 Pro ar trebui sa fie cea mai bine vanduta dintre toate ale acestei noi serii de telefoane.

Huawei P20 are aceste doua noutati foarte interesante si cred ca daca Apple le-ar prelua pentru iPhone ar face uitate telefoanele Huawei, care oricum au multe elmente copiate de la iPhone X deja. Huawei P20 si Huawei P20 Pro sunt vandute in Romania la precomanda inca de zilele trecute, asa ca daca sunteti interesati de ele, le puteti cumpara prin aceasta pagina, livrarile urmand a incepe in cursul acestei luni la in toata tara.

Voi ce noutati ale Huawei P20 le vreti in iPhone ?