WhatsApp: DOUA NOI Functii Lansate Astazi

WhatsApp a fost actualizata astazi si are doua noi functii disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele fiind asteptate de multa vreme de utilizatori.

WhatsApp DOUA NOI Functii Lansate

WhatsApp a lansat noaptea trecuta o noua actualizare pentru aplicatia proprie, ea venind cu doua noutati de care utilizatorii se pot bucura dupa ce o instaleaza in propriile terminale din aceasta dimineata. WhatsApp a implementat cele doua functii noi pentru aplicatia disponibila pentru telefoanele iPhone, deocamdata, insa este de asteptat ca ele sa ajunga si in versiunea pentru telefoanele Android in perioada imediat urmatoare, cu o actualizare separata.

WhatsApp a implementat in primul rand o actualizare pentru widget-ul care este disponibil pentru aplicatie, acesta afisand acum actualizarile de statusuri din platforma direct in interfata Today View a centrului de notificari din iOS. Practic, multumita schimbarii facute pentru WhatsApp, putem sa vedem noile statusuri ale prietenilor fara a mai deschide efectiv aplicatia, deci widget-ul disponibil pentru centrul de notificari simplifica mult interactiunea cu aplicatia.

WhatsApp – doua noi functii lansate astazi

WhatsApp are deasemenea o schimbare foarte interesanta disponibila pentru cei care primesc mesaje vocale de la diversi prieteni si le asculta in propriile telefoane, noua functie facand utilizarea sistemului foarte simpla. Mai exact, conform celor de la WhatsApp, incepand de astazi, mesajele vocale vor rula in continuare chiar daca ne blocam telefoanele, sau trecem la o alta aplicatie, deci nu va trebui sa mai stam “legati” de interfata de chat pentru a asculta mesajele vocale primite.

WhatsApp testeaza in mod frecvent noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca e de asteptat sa vedem constant functii de acest gen pentru iPhone si Android, ele fiind extrem de utile si facand utilizarea aplicatiei mult mai simpla. WhatsApp implementeaza secvential functii noi, intai in iPhone si apoi in Android, sau viceversa, asa ca indiferent pe ce platforma ajunge intai o functie, ea va ajunge intr-un final si pe cealalta, chiar daca va dura putina.

WhatsApp este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore de aici.