Apple Anunta cand va Lansa noul Mac Pro Modular

Apple a anuntat astazi cand va lansa noul sau Mac Pro modular, un calculator asteptat de catre un numar foarte mare de clienti care au nevoie de calculatoare puternice.

Apple Lansa Mac Pro Modular

Apple a anuntat in cursul anului 2017 ca urmeaza sa lanseze un Mac Pro nou pentru clientii care au nevoie de calculatoare puternice pentru procesare foto, video si nu numai. Apple a spus ca va lansa acest Mac Pro cand va fi gata, si se pare ca anul 2019 este cel in care produsul urmeaza sa ajunga pe piata, conform unor informatii anuntate astazi de catre companie.

Apple a confirmat faptul ca noul Mac Pro este un produs care va fi lansat in cursul anului 2019 pe pietele globale, el avand nevoie de mai multa pregatire inainte de a fi pus in vanzare. Mac Pro este un calculator modular dezvoltat de catre compania Apple, adica un calculator ai caror componente pot fi schimbate de catre utilizatori pentru a-i creste performantele, sau a adauga functii noi.

Mac Pro este un produs foarte complex, asa ca Apple nu vrea sa il lanseze inainte de a fi 100% pregatit, mai ales ca el urmeaza sa fie foarte scump si dedicat unui segment select de catre utilizatori. Pentru a face Mac Pro cat mai bun, cei de la Apple au angajat inclusiv oameni care fac procesare foto/video in viata de zi cu zi pentru a o ajuta sa faca un produs cat mai bine gandit pentru nevoile acestor oameni.

“We want to be transparent and communicate openly with our pro community so we want them to know that the Mac Pro is a 2019 product. It’s not something for this year. We’re getting a much much much deeper understanding of our pro customers and their workflows and really understanding not only where the state of the art is today but where the state of the art is going and all of that is really informing the work that we’re doing on the Mac Pro and we’re working really really hard on it.”

Mac Pro urmeaza sa fie o alternativa mai puternica pentru iMac Pro, un desktop all-in-one foarte potent lansat anul trecut de catre compania Apple la preturi care incep de la doar 5000 de dolari. Nu se stie deocamdata cand anume in anul 2019 va fi lansat Mac Pro de catre compania Apple, insa cel mai probabil ne putem astepta ca el sa fie disponibil undeva prin toamna.