Samsung Galaxy S9 cu EXTRA REDUCERE la eMAG DOAR AZI!

Samsung Galaxy S9 este vandut doar astazi cu extra reducere de catre eMAG, campania promotionala pentru lansarea telefonului ajungand in ultima zi de care poti profita.

Samsung Galaxy S9 EXTRA REDUCERE eMAG AZI

Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie extrem de interesanta pe care eMAG o desfasoara in Romania, unde oricine este interesat sa-l cumpere o poate face prin buy back si cu extra reducere in aceasta pagina pana la sfarsitul zilei de azi. Cand Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung, coreenii au promovat ideea de buy back pentru telefoanele care sunt vandute la preturi mai mari decat seria anterioara, iar cei de la eMAG au o oferta foarte interesanta.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung ca urmand a fi vandut la preturi preferentiale pentru buy back, iar daca acest lucru este adevarat, sau nu, va trebui sa aflati prin verificarea ofertei eMAG. Desi Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie in care este vandut la cu extra reducere la buy back la eMAG, evaluarea acestuia este facuta in magazin de catre un reprezentant, asa ca nu veti sti in avans ce fel de suma va poate fi oferita pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 cu EXTRA REDUCERE la eMAG DOAR AZI!

Samsung Galaxy S9 este disponibil acum pentru cumparare de la eMAG in toate versiunile pe care compania Samsung le-a anuntat oficial pentru vanzare, astfel ca in aceasta pagina veti putea vedea care sunt conditiile pentru a beneficia de oferta. Inclusiv extra reducerea oferita de catre eMAG pentru Samsung Galaxy S9, separat de pretul de buy back, este surprinzator de buna, compania Samsung avand dorinta de a vinde cat mai multe modele ale acestui nou smartphone.

Samsung Galaxy S9 este prezentat de analisti ca avand vanzari cu pana la 30% mai mici decat cele inregistrate pentru seria anterioara, iar asta din cauza lipsei noutatilor si a pretului ceva mai mare. Ofertele acestea cu buy back si extra reducere la eMAG pentru Samsung Galaxy S9 au menirea de a impulsiona utilizatorii sa cumpere unitatile in cantitati cat mai mari, dar va fi interesant de vazut cam cata lume va fi confinsa sa profite de aceste oferte.