OnePlus 6 ar putea veni cu o CLONA AirPods

OnePlus 6 ar putea fi lansat de catre chinezi cu o clona a castilor AirPods, compania pregatind o versiune wireless a actualelor casti cu fir Bullets.

OnePlus 6 bullets CLONA AirPods

OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat luna viitoare pe piata, iar conform unor noi informatii aparute noaptea trecuta, noul telefon ar putea fi lansat impreuna cu o clona a castilor AirPods ale companiei Apple. Huawei P20 a fost lansat cu o clona AirPods de catre compania Huawei, asa ca de ce nu ar veni inclusiv OnePlus 6 cu un asemenea produs, mai ales ca lumea cauta castile wireless din ce in ce mai mult in ultimii ani, Apple presimtind trendul.

OnePlus 6 va veni cu o versiune wireless a castilor Bullets, iar desi versiunea cu fir nu seamana cu ceva a Apple, pentru versiunea wireless trebuie folosit un design diferit pentru a include mai multe componente in casti. OnePlus 6 ar putea avea noi casti Bullets fara fir care vor semana foarte mult cu cele AirPods ale companiei Apple, iar asta pentru ca daca Huawei a reusit sa le cloneze cu succes, atunci oare de ce nu ar face-o si OnePlus ?

OnePlus 6 ar putea veni cu o clona AirPods

OnePlus 6 bullets CLONA AirPods 1

OnePlus 6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile Android ale momentului, iar asta pentru ca urmeaza sa aduca performante de top la un pret mult mai mic decat cel perceput de catre producatorii importanti. OnePlus 6 are deja confirmat oficial noul chip Qualcomm Snapdragon 845, cei minim 6 GB RAM pentru multitasking si minim 64 GB spatiu de stocare, ecranul avand un decupaj vizibil in partea superioara a ecranului, ca la iPhone X.

OnePlus 6 cu o clona a AirPods ar fi o copie perfecta a iPhone X, iar asta dupa ce presedintele companiei OnePlus a recunoscut faptul ca a copiat ideile Apple, inclusiv gesturile pentru sistemul de operare Android. Acum ramane doar sa vedem prezentarea OnePlus 6 de luna viitoare si ce noutati are pregatite compania pentru utilizatori, inclusiv daca noile casti Bullets vor fi intr-adevar clone ale AirPods, sau vor avea un design diferit.