Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, ESECUL in Vanzari

Samsung Galaxy S9 are confirmat in mod oficial esecul in vanzari, noul smartphone al companiei Samsung neavand suficient de multe noutati importante pentru a convinge fanii.

Samsung Galaxy S9 Cifre MICI Precomenzi

Samsung Galaxy S9 are astazi primele cifre de vanzari furnizate de catre surse din interiorul lantului de parteneri ai companiei Samsung, iar vestile nu sunt chiar atat de bune pentru companie. Conform primelor informatii, precomenzile Samsung Galaxy S9 din prima zi de disponibilitate in Coreea de Sud au fost cu 30% mai mici decat cele inregistrate in cazul seriei Samsung Galaxy S8, deci diferenta este una mare intre telefoane.

Samsung Galaxy S9 a inregistrat 180.000 de precomenzi in prima zi de disponibilitate, cu 80.000 de unitati mai putine fata de cele 260.000 de unitati precomandate cand seria Samsung Galaxy S8 a fost anuntata oficial de catre compania coreeana. Diferenta este foarte mare si asta in conditiile in care in prima zi se inregistreaza cele mai multe precomenzi, numarul scazand substantial in urmatoarele zile, la orice fel de companie.

Samsung Galaxy S9 nu este prea profitabil pentru partenerii celor de la Samsung, iar asta pentru ca, din pacate, precomenzile sunt cu mult sub asteptarile companiei, care refuza sa ofere cifre oficiale, ca in alti ani. Acesta este un semn ca precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 sunt mai mici decat ar trebui, dar avem deja doua confirmari separate de la partenerii Samsung cu privire la problemele pe care le au vanzarile in momentul de fata.

Samsung Galaxy S9 – oficial, cifre mici de precomenzi

Samsung Galaxy S9 a fost testat de 1.6 milioane de persoane in Coreea de Sud in saptamana anterioara deschiderii precomenzilor, insa doar 10% dintre ei au precomandat telefonul in prima zi de disponibilitate. Samsung a refuzat sa anunte ce numar de precomenzi a inregistrat pentru Samsung Galaxy S9, insa a furnizat aceste informatii pentru numarul de unitati testate de clienti, ca si cum aceasta cifra ar conta in vreun fel.

“The first-day sales performance of Samsung Electronics Co.’s new flagship Galaxy S9 smartphones were around 70 percent of the previous series in South Korea. 180,000 units of Galaxy S9 smartphones were distributed through the country’s three mobile carriers on Friday, lower than the 260,000 units posted by the Galaxy S8 series.”

Samsung Galaxy S9 a fost testat de foarte multa lume, insa functiile sale noi nu par sa fie suficient de atractive pentru clienti, iar din aceasta cauza, cifrele de precomenzi sunt atat de mici. Inclusiv analistii sunt de parere ca Samsung Galaxy S9 avea nevoie de mai multe noutati importante pentru a genera vanzari substantiale, iar daca Samsung va confirma vreodata cifrele de vanzari, probabil toata lumea va sesiza esecul noii serii de telefoane.

Samsung Galaxy S9 a avut un start mult mai prost decat iPhone X, care a generat vanzari uriase in prima luna si jumatate de disponibilitate, vanzarile estimate fiind de peste 25 de milioane de unitati, iar asta si pentru ca stocurile n-au fost suficiente. Din pacate, esecul Samsung Galaxy S9 ar putea avea un ecou in intreaga industrie, dar poate ca in final acest lucru va forta alti producatori sa implementeze functii mai importante in telefoane.