Facebook BLOCHEAZA Posibilitatea de a STERGE Conturile

Facebook a blocat posibilitatea unora dintre utilizatori de a isi sterge conturile din cadrul retelei de socializare, miscarea #DeleteFacebook parand sa fi produs pierderi mari.

Facebook BLOCHEAZA Sterge Conturile

Facebook face tot ce poate si tot nu reuseste sa scape de atentia sporita pe care mai toata presa i-o acorda, iar asta pentru ca nu prea vrea sa faca lucruri bune pentru utilizatorii care-i folosesc platforma in momentul de fata. Conform unor informatii aparute recent, compania Facebook a blocat posibilitatea unor utilizatori de a isi sterge conturile, asta desi ea a afirmat ca miscarea #DeleteFacebook nu a afectat-o in masura in care se credea.

Facebook spune ceva, dar face altceva, iar asta pentru ca tot mai multe persoane incep sa raporteze faptul ca atunci cand incearca sa isi stearga contul din platforma, nu pot face asta deoarece nu le este acceptata parola. Desi parola folosita pentru logare in Facebook este cea corecta, se pare ca utilizatorii tot nu pot sa isi stearga conturile din reteaua de socializare, fiind captivi cu datele in platforma, desi cei de la Facebook sustin ca nu sunt afectati de un numar mare de persoane care vor sa plece din platforma.

Facebook blocheaza posibilitatea de a sterge conturile

Facebook va da cel mai probabil vina pe un bug al serverelor sale, iar asta deoarece unii utilizatori au raportat faptul ca schimbarea parolei a rezolvat problema si stergerea conturilor a devenit posibila imediat. Desigur ca nu toata lumea se gandeste imediat sa-si schimbe parola pentru a sterge contul Facebook, iar compania ar putea spune ca totul este o masura de siguranta pentru a impiedica stergerea conturilor in cazul in care sunt sparte de catre hacker.

“At the confirmation screen that appears after clicking “Delete My Account,” the system tells them their passwords are incorrect. Users have reported entering the verified correct password over and over again without success. Often, it is the password they used only moments before, to log into their accounts. Users have experienced the issue across different browsers, operating systems and devices. (Many didn’t even use password managers or their browsers’ auto-fill-form feature, which could potentially trip up this system.).”

Facebook poate spune orice, insa realitatea este ca dupa ce mari companii au inceput sa-si stearga paginile de pe reteaua de socializare si utilizatorii au inceput sa promoveze in masa stergerea conturilor, au inceput sa apar “probleme” de acest gen. Facebook va avea de pierdut de pe urma scandalului Cambridge Analtytica, insa este foarte clar faptul ca unii din cadrul companiei iau masuri pentru a limita scaderea dramatica a numarului de utilizatori.