Prima Pagina Facebook Facebook BLOCHEAZA Posibilitatea de a STERGE Conturile

Facebook BLOCHEAZA Posibilitatea de a STERGE Conturile

Facebook a blocat posibilitatea unora dintre utilizatori de a isi sterge conturile din cadrul retelei de socializare, miscarea #DeleteFacebook parand sa fi produs pierderi mari.

Facebook BLOCHEAZA Sterge Conturile

Facebook face tot ce poate si tot nu reuseste sa scape de atentia sporita pe care mai toata presa i-o acorda, iar asta pentru ca nu prea vrea sa faca lucruri bune pentru utilizatorii care-i folosesc platforma in momentul de fata. Conform unor informatii aparute recent, compania Facebook a blocat posibilitatea unor utilizatori de a isi sterge conturile, asta desi ea a afirmat ca miscarea #DeleteFacebook nu a afectat-o in masura in care se credea.

Facebook spune ceva, dar face altceva, iar asta pentru ca tot mai multe persoane incep sa raporteze faptul ca atunci cand incearca sa isi stearga contul din platforma, nu pot face asta deoarece nu le este acceptata parola. Desi parola folosita pentru logare in Facebook este cea corecta, se pare ca utilizatorii tot nu pot sa isi stearga conturile din reteaua de socializare, fiind captivi cu datele in platforma, desi cei de la Facebook sustin ca nu sunt afectati de un numar mare de persoane care vor sa plece din platforma.

Facebook blocheaza posibilitatea de a sterge conturile

Facebook va da cel mai probabil vina pe un bug al serverelor sale, iar asta deoarece unii utilizatori au raportat faptul ca schimbarea parolei a rezolvat problema si stergerea conturilor a devenit posibila imediat. Desigur ca nu toata lumea se gandeste imediat sa-si schimbe parola pentru a sterge contul Facebook, iar compania ar putea spune ca totul este o masura de siguranta pentru a impiedica stergerea conturilor in cazul in care sunt sparte de catre hacker.

“At the confirmation screen that appears after clicking “Delete My Account,” the system tells them their passwords are incorrect. Users have reported entering the verified correct password over and over again without success. Often, it is the password they used only moments before, to log into their accounts. Users have experienced the issue across different browsers, operating systems and devices. (Many didn’t even use password managers or their browsers’ auto-fill-form feature, which could potentially trip up this system.).”

Facebook poate spune orice, insa realitatea este ca dupa ce mari companii au inceput sa-si stearga paginile de pe reteaua de socializare si utilizatorii au inceput sa promoveze in masa stergerea conturilor, au inceput sa apar “probleme” de acest gen. Facebook va avea de pierdut de pe urma scandalului Cambridge Analtytica, insa este foarte clar faptul ca unii din cadrul companiei iau masuri pentru a limita scaderea dramatica a numarului de utilizatori.

 • ibadea

  Ce dovada mai clara ca datele personale din facebook nu sunt ale utilizatorului

 • Ismail30

  Este simplu :
  Ștergi toate datele personale și le înlocuiești cu date false , apoi ștergi aplicația și gata!
  Nu rămâne decât sa își încarce serverele aiurea😉

 • gafserg

  In Țara asta prost făcută , căcați FXT in loc să PUTĂ , iar FXTăcioși adevărați nu pot să FXTă …,de căcați . zicea poetul T.Arghezi.
  Vad ca pe acest forum News despre HI-TEC , in loc de a cunoaște opiniile si preciza părerile acelora care utilizam Idevice pt a fii informați avem ocazia sa dam peste frustrările uniră care s-ar părea ca nu au loc din cauza … lucrurilor bine făcute care funcționează de pe vremea cand alți făceau ,, bastonașe “

 • criminal

  Stai liniștit ca oricum au si datele reale. Chiar daca tu le ștergi tot rămân salvate.

 • andrews

  De ~ 2 săptămâni mi-am dezactivat contul (am rămas doar cu unul pe care, inafara de o poza de profil, nu am absolut nimic, nicio informație, niciun prieten, cont ținut doar pentru informațiile primite pe grupul facultății, pe care oricum intru maxim odată, de 2 ori pe zi, văd ca nu am notificări, ies, deci cca 5 secunde). Este atât de bine. Mă simt eliberat. Nu mă mai simt interesat de unde merge Gigică de Paste sau cu cine se vede Ionică. Am mai mult timp de mine 🙂 Recomand tuturor să renunțe la rețelele se socializare care nu aduc nimic bun

 • Dan Mihai

  De indata ce intra in viguare GDPR, Facebook s-a supt.

 • Real

  Ca si pana acum.
  Relaxx.. is prea mari.
  Singura solutie e stergerea contului.
  Nu folosesc aplicatia si messengerul de vreo 3 ani.
  Intru doar din browser.
  Fara poze si date personale.
  Doar o adresa de mail fake.
  Gmail idem.. doar numerele din telefon is salvate in gmail.

 • Dan Mihai

  Degeaba stergi contul, tu chiar crezi ca ti-l sterge? Si pe langa asta, oricum te trackuieste, pentru ca, sa zicem tu nu folosesti Messenger sau Facebook, dar prietenii tai il folosesc. Astfel, Facebook are acces la numarul tau de telefon, la nume, la mesajele (sms-uri) si apelurile telefonice fara ca tu sa stii sau sa-ti dai accept-ul, fiindca aplicatiile instalate pe telefoanele prietenilor tai uploadeaza tot ce prind. Pe Android poti sa obtii lista de aplicatii instalate si cand le-ai accesat ultima data. Poti sa iei si istoria de browser, lol. Si pe langa asta, fiecare site care are instalat Google Analytics si alte tool-uri de advertising sunt legate intr-o retea mare, in care n-ar fi greu sa te urmareasca, chiar anonim. Nu prea avem scapare.

 • AlinBoy

  Nu poti sterge contul:( doar sal dezactivezi si dupa primesti o gramada de maiurile cum ar fi ca cineva incearca sati intre pe cont etc.. Facebook te tine cu forta si datele tale nu vor fi sterge niciodata raman in servele lor in caz de cv.. Totul este o inseleciune si sa crezi in prostile lor.. Tot ce este social media etc si technologile astea nu sunt de siguranta etc voi stiti astea suntem urmariti peste tot ce facem etc…

 • John McClane

  Vreti sa scapati de Facebook si nu puteti? Faceti in asa fel incat sa va blocheze ei contul. Asa am facut eu si… adio!