WhatsApp: Problema care ENERVEAZA Milioane de Oameni

WhatsApp are descoperita o noua problema care enerveaza milioane de oameni de pe planeta, ea fiind descoperita recent, fiind probabil in curs de rezolvare.

WhatsApp Problema ENERVEAZA Milioane Oameni

WhatsApp are, din pacate, o noua problema foarte enervanta care supara milioane de oameni din intreaga lume ce au instalat cea mai recenta versiune a aplicatiei in propriile telefoane inainte de a sti ce se intampla. Vorbesc despre cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone, aceasta avand o problema cu tastatura virtuala, ea blocandu-se in momentul in care utilizatorii incearca sa scrie text pe un rand nou in conversatii.

WhatsApp are in clipul video de mai jos prezentata aceasta problema suparatoare, scrierea facandu-se cu lag suficient de mare incat ea sa nu mai fie la fel de cursiva precum este in mod normal in folosirea aplicatiei. Deocamdata telefoanele Android nu par sa fie afectate de catre aceasta problema a aplicatiei WhatsApp, ea parand sa afecteze exclusiv telefoanele iPhone, insa e oricand posibil ca totul sa fie extins si spre alte platforme.

WhatsApp – problema care enerveaza milioane de oameni

WhatsApp nu a confirmat, sau infirmat, problema deocamdata, iar singura metoda de a o rezolva implica repornirea telefoanelor iPhone, insa din pacate aceasta rezolvare este doar una temporara, nu permanenta. Cei care folosesc WhatsApp pe telefoanele iPhone pot readuce tastatura la functionalitate normala pentru o perioada limitata de timp dupa repornirea telefoanelor, insa o rezolvare permanenta va veni cu o actualizare a aplicatiei, care trebuie facuta de catre cei de la WhatsApp.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, ea fiind folosita de sute de milioane de utilizatori ai iPhone in momentul de fata, insa nu se stie daca toate versiunile iOS sunt afectate de acest bug. Ca sa fiu complet sincer, e foarte posibil ca problema WhatsApp sa aiba la baza o problema cu folosirea sistemului de scriere predictiva, asa ca daca il folositi, puteti incerca sa il dezactivati pentru a incerca sa readuceti lucrurile la normal, poate chiar permanent.