YouTube Lanseaza o Functie ENERVANTA pe Telefoane

YouTube a lansat astazi o noua functie enervanta pe telefoane, compania americana impunand-o dupa multa testare, chiar daca ea nu e utila pentru multa lume.

YouTube Functie ENERVANTA Telefoane android

YouTube a lansat astazi o noua functie pentru telefoane, aceasta modificand modul in care sunt redate clipurile video pentru cei care acceseaza platforma de clipuri video in momentul de fata. Cei de la YouTube au inceput sa testeze aceasta noua functie anul trecut in aplicatia pentru Android, iar acum au inceput sa o ofere in mod public pentru toata lumea, iar ea este foarte enervanta, asa cum s-a dovedit a fi si in cazul companiei Facebook.

YouTube a activat in aplicatia pentru Android o redare automata a clipurilor video in pagina principala unde afiseaza recomandari si cele mai populare clipuri din platforma, ele pornind in momentul in care apar in primul ecran. Testele facute de catre YouTube pe un numar limitat de utilizatori par sa fi avut un succes suficient de mare pentru ca functia sa fie oferita acum in mod oficial pentru toata lumea, dar multa lume nu o va putea suporta.

YouTube lanseaza o functie enervanta pe telefoane

YouTube Functie ENERVANTA Telefoane

YouTube ofera deocamdata functia doar in aplicatia pentru Android, insa ea va ajunge fara dubiu si pe telefoanele iPhone tot in cursul acestui an, iar partea buna este ca exista si o metoda de a o dezactiva oricand. Utilizatorii Android au si un meniu special pentru a controla modul in care functioneaza noul sistem lansat de catre YouTube, in meniul pentru setarile Autoplay existand o functie numita Autoplay on Home, ea putand fi lasata activa doar in cazul folosirii conexiunilor WiFi, sau putand fi dezactivata.

YouTube le permite practic oamenilor sa dezactiveze redarea automata a clipurilor video in ecranul principal unde sunt redate clipurile, insa doar cei care stiu de existenta ei vor putea beneficia de acest sistem. Cei de la YouTube au gandit totul in asa fel incat numarul de vizualizari pentru clipurile video sa creasca, la fel cum a facut si Facebook acum aproape 2 ani, insa asta va genera consum mai mare de internet pentru toata lumea,  dar va reduce si autonomia bateriei pana cand functia va fi dezactivata.

1 COMENTARIU