Windows 10 Spring Creators Update: Lansare AMANATA de Microsoft

Windows 10 Spring Creators Update are lansarea amanata de catre compania Microsoft din cauza unei probleme descoperite de catre cei din Redmond, iata care e aceasta.

Windows 10 Spring Creators Update Lansare AMANATA Microsoft

Windows 10 Spring Creators Update era asteptat pentru lansare pana la jumatatea acestei luni de catre foarte multe persoane, insa compania Microsoft a decis recent sa amane lansarea actualizarii importante a sistemului de operare.  Se pare ca un bug descoperit in sistemul de operare Windows 10 este cel din cauza caruia lansarea Spring Creators Update a fost amanata pe termen nedeterminat, insa e foarte posibil ca el sa fie rezolvat foarte rapid.

Windows 10 este un sistem de operare foarte complex deci orice fel de bug se poate dovedi a fi o foarte mare bataie de cap, insa Microsoft a reusit sa il descopere inainte ca acesta sa ajunga la utilizatorii obisnuiti. Da, foarte multa lume astepta cu nerabdare lansarea actualizarii Spring Creators Update pentru Windows 10, insa e bine ca problema a fost descoperita si ca ea va fi rezolvata inainte ca toata lumea sa se loveasca de ea in propriile calculatoare.

Windows 10 Spring Creators Update – lansare amanata de microsoft

Windows 10 ar fi avut aceasta problema descoperita chiar weekend-ul trecut, cu doar doua zile inainte ca Spring Creators Update sa fie lansat de catre compania Microsoft, deci el exista de multa vreme in sistemul de operare. Acum Microsoft testeaza cu siguranta rezolvarea aplicata pentru Windows 10 Spring Creators Update inainte de a lua vreo decizie cu privire la distributia oficiala a sistemului de operare pentru utilizatorii din lumea intreaga in aceasta primavara.

Windows 10 Spring Creators Update trebuia sa ajunga in aprilie, ar putea fi totusi lansat pana la sfarsitul lunii, dar deocamdata cei de la Microsoft sunt destul de tacuti in legatura cu planurile privind actualizarea. Daca toate problemele vor fi rezolvate rapid, atunci Windows 10 Spring Creators Update va fi pus in distributie pentru toata lumea in timp util, insa in caz contrar asteptarea se va prelungi pentru ca Microsoft nu vrea sa riste distribuirea unei actualizari cu probleme.