Google: Tehnologia pe care ai Vazut-o doar in Filme

Google a dezvoltat o tehnologie revolutionara pe care pana acum ai vazut-o doar in filme, ea fiind foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google Tehnologia Vazut Filme

Google a reusit sa dezvolte o noua tehnologie pe care pana acum am vazut-o doar in filme, dar care arata cat de multe pot face companiile care au suficient de multi bani la dispozitie. Mai exact, vorbim despre o noua tehnologie dezvoltata de catre compania Google care permite identificarea anumitor voci din spatii aglomerate, ideea fiind foarte interesanta.

Google ar fi reusit sa dezvolte un sistem care poate izola o voce intr-un spatiu aglomerat, sau chiar mai multe voci, la nevoie, iar tehnologia in sine ar fi extrem de utila pentru autoritati. Teoretic, Google Assistant ar putea intelege mult mai usor persoanele care ii rostesc orice fel de comenzi, insa e usor de inteles de ce multa lume s-ar putea speria sa stie ca o asemenea tehnologie exista.

Google dezvolta tehnologia pe care ai vazut-o doar in filme

Google este capabila sa separe vocile oamenilor de alte sunete ambientale, dar aparent si de vocile altor persoane, astfel ca ar fi capabila sa recunoasca anumiti oameni cand vorbesc in spatii aglomerate. Am vazut in filme o varietate de exemple ale modurilor in care aceste tehnologii erau folosite de spioni, de exemplu, iar desi Google dezvolta tehnologia pentru altceva, e usor de inteles de ce ar putea fi folosita si in multe alte scopuri.

“Researchers at Google have built a machine learning-powered system that can pick out specific sounds like speech in a video. And I don’t just mean isolating spoken words from background audio sources like ambient noise (though it can do that, too), but entirely separating the speech of two people talking simultaneously. And based on the results, it can do a better job than we can.”

Google foloseste inteligenta artificiala si multe microfoane pentru a realiza acest lucru, iar per total, vorbim despre un sistem extrem de interesant care poate fi extrem de util in viitor. Daca Google va imparti aceasta tehnologie cu guvernul american e greu de spus, insa sunt sigur ca separat de Google exista si alte companii care lucreaza la tehnologii similare.

16 COMENTARII

 1. Ce mișto diferență între cele două companii:

  Google: Tehnologia nouă pe care ai văzut-o doar în filme
  Apple: Culoarea nouă de iPhone pe care ai văzut-o doar în filme

  BRAVO APPLE! Voi dezvoltați noi culori în timp ce alții dezvoltă noi tehnologii revoluționare…

 2. Hehehe… Dacă Apple ar fi companie de servicii financiare înțeleg… Dar așa, ei se lupta cu Google, care în prezent este poate cea mai tare companie de software.

 3. Google- tehnologia momentan ce nu exista pe piata

  Apple culoarea ce exista pe piata

  Google va fi compania ce iti va prelua viata intima

  Apple ti-o va proteja.

  Bravo Viorel, ne place ca ne aratati ca te complaci si te vei complace in pozitia de sclav

 4. Și acum sa vedem câteva imagini care sa ne demonstreze cum că Apple are deja o mâzgălitură brevetat in ceea ce privește tehnologia asta.

 5. Greșești, Apple nu dezvolta noi culori,pur și simplu vopsește carcasa unora dintre telefoanele lor în altă culoare fata de cele standard pe care le are iphone-ul.

 6. ma ala care ai scris articolul ,filmele folosesc trucaje ,imagini trucate,voci ,persoane si nu personaje reale la majoritate
  voi daca nu va linistiti ,ANUNT BAZA AMERICANA SI VA POTOLESC PE TOTI

 7. Apple îți protejează intimitatea ca naiba. Doar gura e de ei
  https://en.wikipedia.org/wiki/ICloud_leaks_of_celebrity_photos

  Când apare câte un bug de securitate la Mac OS sau iOS, tu dispari.

  Dacă Telegram a fost interzis în Rusia pe motiv că autoritățile nu au primit cheile de decriptare a mesajelor, câtă vreme iMessage funcționează acolo înseamnă că Apple le-a dat cheile de decriptare.

  Apple nu are ce proteja pentru că nu are produse software competitive: mail nimic, maps varză, rețea de socializare nimic, etc.

  Apple este total irelevanta pe piața software, unde legea e făcută de Google, Microsoft, Adobe, Oracle, etc.

 8. icloud e ceva online…noi vorbim de ce se afla in dispozitiv…sa nu uitam icloud foloseste servere google…deci…dupa cum ziceam goole zici papa la intimitate

 9. Nu e nevoie să jignești și să stai mereu cu kkt în gură la orice comentariu. Probabil că îți place la nebunie că mereu ești cu kkt în comentarii, dar te rog frumos nu mai scrie așa urât.

 10. Pai la fiecare comentariu scrii despre “kkt” nu despre “trufe”, deci…
  Ia pune și tu o poză cu trufele cu care stai în gură.