watchOS 4.3.1 anunta o Functie Noua pentru Apple Watch

Apple Watch are o noua functie foarte interesanta anuntata de catre watchOS 4.3.1, compania Apple dezvoltand-o in momentul de fata pentru toti utilizatorii.

watchOS 4.3.1 Functie Noua Apple Watch

watchOS 4.3.1 este testat in versiune beta in momentul de fata de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare anuntand o schimbare interesanta pentru Apple Watch. Mai exact, in interiorul codului sursa al watchOS 4.3.1 au fost descoperite dovezi care sugereaza faptul ca suport pentru fete terte urmeaza sa fie oferit in viitor de Apple.

In momentul de fata compania Apple este singura care ofera fete noi pentru Apple Watch, insa lucrurile ar urma sa se schimbe in viitor, cei din Cupertino intentionand sa le ofere si dezvoltatorilor aceasta optiune. Deocamdata codul sursa al watchOS 4.3.1 doar sugereaza aceasta implementare, aceasta fiind prima oara cand ea este descoperita, asa ca e putin probabil sa fie oferita inainte de watchOS 5.

Posibilitatea de e folosi fete terte pentru Apple Watch este ceva ce orice utilizator al ceasului inteligent va aprecia cu siguranta, mai ales ca optiunile de personalizare nu sunt foarte multe. Existenta de suport pentru fete terte ar oferi mult mai multe optiuni pentru a personaliza Apple Watch de catre utilizatori, compania Apple putand doar sa verifice fetele inainte de a fi oferite.

Apple Watch fete terte

watchOS 5 este pregatit pentru lansare de catre Apple in toamna acestui an, prima versiune beta urmand a fi lansata pe 4 iunie, dupa conferinta de deschidere a WWDC 2018. Apple va anunta atunci toate schimbarile interesante care vor fi disponibile pentru watchOS 5, asa ca ramane doar sa vedem ce imbunatatiri importante vor fi oferite.