OnePlus 6 ATACA Galaxy S9 si iPhone X cu o SURPRIZA

OnePlus 6 ataca Samsung Galaxy S9 si iPhone X cu o surpriza pe care compania chinezeasca a dezvaluit-o pentru viitorii clienti chiar astazi prin intermediul retelelor de socializare.

OnePlus 6 Galaxy S9 iPhone X SURPRIZA

OnePlus 6 va fi lansat in primavara acestui an, inceputul lunii mai fiind cea mai posibila perioada in care noul telefon al chinezilor ar putea ajunge pe pietele globale, dar deocamdata nu exista informatii clare privind planurile companiei. In ciuda acestui lucru, OnePlus 6 incepe sa fie promovat la televizor in India prin teasere care dezvauie unele dintre punctele forte ale telefonului, viteza urmand a fi ceva cu care utilizatorii se vor mandri.

OnePlus 6 este prezentat de catre chinezi ca fiind telefonul care aduce viteza de care au nevoie utilizatorii, deci procesorul Qualcomm Snapdragon 845 urmeaza sa fie tactat la o frecventa de lucru suficient de puternica pentru a oferi viteza pe masura asteparilor. Stim deja ca Samsung Galaxy S9 nu se poate lauda cu performante extraordinare in ceea ce priveste viteza de functionare, puterea de procesare fiind mai mica decat cea a iPhone X, dar RAM-ul suplimentar il pune deasupra celorlalte telefoane.

OnePlus 6 ataca Galaxy S9 si iPhone X cu o surpriza

OnePlus 6 urmeaza sa fie deasupra tuturor celorlalte telefoane cu RAM mai mult si un procesor Qualcomm Snapdragon 845 tactat la o frecventa de lucru suficient de mare pentru a intrece iPhone X si Samsung Galaxy S9. OnePlus 6 urmeaza practic un trend pornit cu multi ani in urma de catre cei de la OnePlus, ei incercand in fiecare an sa ofere pentru propriile telefoane performante mai bune decat cele ale modelelor concurente lansate pe pietele globale.

OnePlus 6 urmeaza sa fie o combinatie intre o clona a iPhone X si a Samsung Galaxy S9, cu multe elemente de design preluate de la cele doua modele de telefoane, dar si cu multe alte schimbari care nu au legatura cu ele. Nu se stie deocamdata ce pret de vanzare urmeaza sa aiba OnePlus 6, insa este de asteptat ca acesta sa fie cu mult superior in comparatie cu cel al modelului anterior, asa ca vor exista si destui fani nemultumiti de aceasta schimbare.