Sony Xperia XZ2 Premium: Telefonul cu Ecran 4K ATACA Galaxy S9 si iPhone X

Sony Xperia XZ2 Premium este un nou telefon Android cu specificatii impresionante care vine sa atace suprematia Samsung Galaxy S9 si iPhone X la nivel global.

Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium este un nou telefon lansata astazi de catre compania Sony, el facand parte din seria XZ2, doar ca vine cu functii premium care nu a fost anuntate la Mobile World Congress 2018 impreuna cu celelalte modele. Sony Xperia XZ2 Premium este gandit ca un rival pentru Samsung Galaxy S9 si iPhone X, iar doua dintre principalele sale caracteristici de top sunt ecranul 4K HDR si camera duala cu specificatii impresionante.

Sony Xperia XZ2 Premium are o camera duala Motion Eye, care ar fi capabila sa surprinda imagini pe care nici macar ochiul uman nu le-ar putea percepe, totul multumita senzorilor de imagine si a unui procesor de imagine AUBE. Sony Xperia XZ2 Premium are deasemenea o deschidere foarte mare, care ii permite sa captureze imagini cu ISO 51200, extrem de mult pentru orice fel de aparat foto, deci noaptea nimeni n-ar trebui sa-si mai faca probleme.

Sony Xperia XZ2 Premium – telefonul cu ecran 4K ataca Galaxy S9 si iPhone X

Sony Xperia XZ2 Premium poate inregistra clipuri video 4K HDR folosind noua sa camera duala si poate deasemenea sa inregistreze clipuri video slow-motion la 960 de cadre pe secunda, la fel ca alte telefoane Android. Sony Xperia XZ2 Premium are deasemenea un ecran 4K HDR care a fost creat folosind tehnologia Bravia, regasita in televizoarele Sony, deci vorbim despre tehnologii de ultima generatie implementate intr-un telefon Android foarte interesant.

Sony Xperia XZ2 Premium se lauda cu o camera excelenta si un ecran pe masura, insa sansele sale reale de a intrece iPhone X si Samsung Galaxy S9 in atentia oamenilor raman totusi mici din cauza brand-ului in sine. Daca Apple si Samsung au un renume global pentru telefoanele pe care le fac, cei de la Sony au ramas de mult in urma, asa ca Sony Xperia XZ2 Premium va avea nevoie de foarte multa promovare, desi este foarte interesant gandit.