WhatsApp: Condamnari INCREDIBILE cu doar o Poza

WhatsApp a ajutat politia sa faca o serie de condamnari folosind doar o poza trimisa de catre un traficant de droguri unei alte persoane, o premiera impresionanta.

WhatsApp Condamnari INCREDIBILE Poza

WhatsApp este o aplicatie uimitoare, iar asta nu pentru ca este folosita de extrem de multe persoane de pe planeta, ci pentru ca este o sursa infinita de informatii cu adevarat uimitoare. Astazi vorbim despre nu mai putin de 11 condamnari care au fost obtinute prin intermediul WhatsApp dupa analizarea unei singure poze pe care un traficant de droguri a trimis-o unei persoane si care a fost analizata “la sange” de catre politie inainte de a actiona in baza ei.

WhatsApp a fost mediul in care un traficant de droguri a trimis poza de mai jos unei persoane, politia descoperind amprente partiale vizibile in ea, insa acestea au fost insuficiente pentru a-l putea identifica. Totusi, politia s-a putut folosi de alte indicii din poza obtinuta de pe WhatsApp pentru a ajunge intr-un final la concluzia ca persoana care a publicat-o este un traficant de droguri si pentru a-i descoperi identitatea, de aici plecandu-se in ancheta care a dus la alte 11 condamnari.

WhatsApp – condamnari incredibile cu doar o poza

Whatsapp condamnari incredibile poza dovezi

WhatsApp a fost sursa prin care traficantul de droguri s-a laudat in legatura cu ceea ce face in viata de zi cu zi, iar exact precum s-a intamplat si in cazul Facebook de multe ori, pozele s-au transformat in dovezi pentru politie. Aici vorbim despre un caz foarte important in care politia a plecat de la indicii foarte mici descoperite in WhatsApp si a reusit sa adune dovezi care sa construiasca un caz in baza caruia 11 condamnari au fost obtinute, in final.

“There were just parts of the middle and bottom of a finger visible – records only keep the top part. This meant the image did not find a match on national databases. While the scale and quality of the photograph proved a challenge, the small bits were enough to prove he was the dealer. It has now opened the floodgates and when there is part of a hand on a photograph, officers are sending them in.”

WhatsApp este o retea o platforma de mesagerie prin intermediul careia socializeaza foarte multe persoane, iar acest lucru a stat la baza dovezilor descoperite de catre politie impotriva celor care au fost condamnati. Aceasta este prima oara cand o poza de acest gen trimisa prin WhatsApp este folosita pentru a obtine atat de multe condamnari, platforma fiind in general cunoscuta pentru descoperirea de motive de divorturi si altele asemenea.