iOS 11.4 Public Beta 2 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri, compania Apple oferind actualizarea pentru toti utilizatorii iDevice-urilor.

iOS 11.4 Public Beta 2 iPhone iPad

iOS 11.4 public beta 2 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple la doar o zi dupa ce iOS 11.4 beta 2 a fost oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Acum toti utilizatorii iPhone si iPad interesati sa testeze iOS 11.4 o pot face in propriile terminale prin instalarea iOS 11.4 public beta 2, actualizarea fiind oferita gratuit de Apple.

Din pacate nu prea exista foarte multe noutati descoperite in iOS 11.4 beta 2, compania Apple parand sa fi lansat aceasta actualizare doar pentru a rezolva diverse probleme de functionare. Puteti instala iOS 11.4 public beta 2 folosindu-va de acest tutorial, procedura fiind identica pentru ca Apple nu a schimbat modalitatea de instalare a sistemului de operare pe iPhone si iPad.

Articolul precedentLG G7: EXCLUSIV, Asa Arata Clona iPhone X
Articolul următorExorcizarea prin Telefon aduce Preotii in Era Digitala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.