iPhone X: Profit MAI MARE decat TOATA Divizia Mobila Samsung

iPhone X a generat profit mai mare decat toata divizia mobila a Samsung, dar si de 5 ori mai mare decat a altor 600 de producatori de telefoane Android.

iPhone X Profit MARE Divizia Mobila Samsung

iPhone X a generat de unul singur profit mai mare decat intreaga divizie a Samsung care produce telefoane mobile, sau decat orice alt producator de telefoane mobile de pe planeta, conform unor informatii aparute astazi. Vorbim aici despre un studiu realizat de catre cei de la Counterpoint, ei analizand profitul industriei de smartphone-uri din T4 2017, iPhone X generand 35% din profitul intregii industrii producatoare de smartphone-uri.

Apple a incasat 86% din profitul intregii industrii a producatorilor de smartphone-uri, deci iPhone X a reprezentat de unul singur mai bine de o treime din intregul profit incasat de catre compania Apple din vanzarile de smartphone-uri. Comparand asta cu restul industriei, iPhone X a generat profit de 5 ori mai mare decat cel al peste 600 de producatori de telefoane Android la un loc, iar asta arata cam cat de mari sunt problemele pentru alte companii.

iPhone X – profit mai mare decat toata divizia mobila Samsung

iPhone x profit telefoane samsung

iPhone X, un singur model de telefon mobil al companiei Apple, a generat profit mai mare decat intregi divizii de companii care produc telefoane mobile, inclusiv ea a Samsung, care vinde mai multe smartphone-uri decat Apple, desi nu si in T4 2017. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit ca iPhone X a generat profit atat de mare pentru compania Apple si a reusit sa intreaca profiturile generate de intregi companii, ba chiar sute dintre ele, pretul foarte mare fiind la baza realizarii.

“As global handset profits dipped 1% (year-on-year) in the fourth quarter of 2017, Apple iPhone X alone generated 35% of the total handset industry profits. iPhone X generated 5 times more profits than the combined profits of over 600 Android OEMs during Q4 2017. The iPhone X alone generated 21% of total industry revenue.”

iPhone X are un pret de vanzare foarte mare stabilit de catre compania Apple, iar asta a ajutat la atingerea unui profit atat de mare, inclusiv in comparatie cu restul producatorilor de telefoane mobile. Ca Apple a avut un T4 2017 extrem de bun stie toata lumea, insa marea intrebare ete ce s-a intamplat in T1 2018 si ce se vaintampla in trimestrele fiscale urmatoare, avand in vedere ca vanzarile iPhone X sunt anuntate ca mult mai mici decat in T4 2017.