iOS 12: Apple Incepe Testarea la Scara mai Larga

iOS 12 si macOS 10.14 sunt testate tot mai intens de catre compania Apple cu angajatii care lucreaza in sediul sau din Cupertino, numarul acestora fiind in continua crestere.

iOS 12 Apple Testarea Scara Larga

iOS 12 si macOS 10.14 sunt viitoarele versiuni ale sistemelor de operare iOS si macOS dezvoltate de catre compania Apple, iar procesul de testare se intensifica in cadrul campusului din Cupertino si nu numai. Conform unui website american, numarul de vizite venite de la iDevice/Mac-uri care ruleaza iOS 12 si macOS 10.14 a crescut substantial in ultima saptamana, semn ca Apple ofera build-urile beta ale sistemelor de operare catre mai multi angajati.

iOS 12 si macOS 10.14 urmeaza sa fie lansate in versiune beta de catre compania Apple in data de 4 iunie, atunci ele fiind prezentate impreuna cu noutatile importante, iar dezvoltatorii vor putea incepe sa le testeze. Avand in vedere ca 4 iunie se apropie cu pasi repezi, compania Apple extinde procesul de testare si verificare a iOS 12 si macOS 10.14, totul in ideea de a descoperi eventualele probleme de functionare care mai exista in ele.

iOS 12 – Apple incepe testarea la scara mai larga

iOS 12 testare

iOS 12 si macOS 10.14 sunt doua dintre cele mai importante versiuni ale sistemelor de operare ale Apple lansate pana acum, iar asta prin prisma noutatilor majore pe care le aduc. Mai exact, compania Appe vrea ca iOS 12 sa fie o versiune care rezolva probleme de functionalitate ale sistemului de operare, noile functii majore fiind in principal lasate pentru actualizari succesive, fie ale iOS 12, fie ale celorlalte actualizari majore pregatite de catre Apple.

iOS 12 si macOS 10.14 vor fi testate de catre compania Apple in decursul a peste 3 luni, iar intre timp sistemele de operare vor fi testate deasemenea de catre dezvoltatori si utilizatorii interesati sa participe in programul beta de testare. Pana pe 4 iunie se va intensifica si testarea iOS 12 si macOS 10.14 in randul angajatilor companiei Apple, tot mai multi dintre cei care lucreaza in campusul din Cupertino urmand a avea acces la build-uri, insa asta nu garanteaza fara dubiu faptul ca versiunile finale nu vor avea probleme.

9 COMENTARII

  1. Ei nu au rezolvat nici acum problema microfonului in timpul apelului la iPhone 8 și testează iOS 12, Apple a devenit o mare dezamagire pentru mine

  2. Bă fraiere ! Citește pe net sa vezi despre ce vorbesc, in primul rind ai i8 dar habar ai cum ar trebui sa te audă persoana pe care o apelezi, iOS 11 eșec total la Apple, fraiere de la i3G am avut toate modele pina la iOS 11 nu au fost probleme, și ce este cel mai caraghios ca se chinuie de un an sa-l facă 100% și vorbim de ios12 , ai dat 800€ fraiere și nici nu sti ce-ai cumpărat papagalule!

  3. Am fost cu la Apple ca este in garanție , au făcut diagnose și hardware este totul ok, problema microfonului este de la software , și mi-au spus sa aștept update de la Apple , și nu sunt singur cu problema asta , citiți pe net , bagă pe net ..microfon problem iPhone 8 ..

  4. “iOS 12 si macOS 10.14 sunt doua dintre cele mai importante versiuni ale sistemelor de operare ale Apple lansate pana acum”

    Ce ai fumat?