iPhone 11: Noua Functie SURPRIZA a Apple

iPhone 11 Plus va veni cu o noua functie surpriza din partea companiei Apple, americanii urmand a le oferi clientilor functionalitate pe masura pretului mare.

iPhone 11 Functie SURPRIZA Apple dual-sim

iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt pregatite pentru lansare in toamna acestui an de catre compania Apple, ele reprezentand o continuare normala a seriei iPhone X lansate anul trecut, iar azi aflam despre o functie surpriza pregatita. V-am spus dimineata cateva dintre noutatile iPhone 9 pregatite de catre compania Apple pentru toamna, iar analistul care a oferit aceste informatii are cateva dezvaluiri si pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus.

iPhone 11 urmeaza sa aiba un ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch, iar iPhone 11 Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.4 inch, insa doar unul dintre aceste doua modele va avea si suport dual-SIM integrat, la fel ca iPhone 9. Conform analistului asiatic de la care am aflat in trecut multe noutati ale iPhone inainte de a fi anuntate de catre Apple, doar iPhone 11 Plus urmeaza sa aiba integrat suport dual-SIM (DSDS) de catre cei de la Apple.

iPhone 11 – noua functie surpriza pregatita de Apple

iPhone 11 Plus va fi mai scump decat iPhone 11 si iPhone 9, insa se pare ca nu va avea si o versiune cu slot SIM standard, ci va fi vandut de catre compania Apple doar intr-o versiune care are suport dual-SIM. Integrarea acestui suport dual-SIM in iPhone 11 Plus vine ca o surpriza pentru multi, deoarece asteptarea era ca Apple sa renunte la cartelele SIM pentru eSIM, insa Apple Watch 3 4G ne-a aratat ca a colabora cu operatorii de telefonie nu e usor.

“DSDS is also expected to show up in a rumored 6.5-inch OLED iPhone positioned at the top of Apple’s 2018 lineup. Interestingly, the analyst believes the company’s smallest-screened offering, a revamp of iPhone X with 5.8-inch OLED panel, will not include a dual-SIM option.”

iPhone 11 Plus va avea acest suport dual-SIM ca una dintre functiile cele mai importante pe care compania Apple urmeaza sa le ofere, iar integrarea tehnologiei va conta foarte mult pentru clientii asiatici. Apple a gandit implementarea suportului dual-SIM in iPhone 11 Plus special pentru Asia, unde telefoanele de acest gen sunt extrem de cautate, insa sunt sigur ca foarte multi clienti din alte zone vor fi deasemenea foarte bucurosi sa poata folosi 2 cartele in iPhone.