iPhone 9: Suport Dual-SIM si PRET foarte MIC

iPhone 9 urmeaza sa aiba suport dual-SIM implementat de catre compania Apple, insa si un pret de vanzare neasteptat de mic, Apple avand o surpriza buna pregatita.

iPhone 9 Dual-SIM PRET MIC

iPhone 9 are noi informatii importante dezvaluite astazi cu privire la lansarea pe care compania Apple o pregateste, viitorul telefon cu ecran LCD fiind in proces avansat de dezvoltare in momentul de fata. Ieri au aparut confirmari oficiale privind lansarea unor noi modele ale iPhone, iar desi unii au speculat ca iPhone 9 s-ar numara printre ele, realitatea este ca Apple pregateste cel mai probabil o actualizare iPhone SE, sau chiar un iPhone SE 2.

iPhone 9 este un telefon complet diferit, noul smartphone urmand a fi lansat cu un ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, deci aceasta va fi mai mare decat cel al iPhone 8, dar nu va fi OLED, ci va avea batranul LCD. Alegerea celor de la Apple are la baza ideea ca iPhone 9 sa fie ieftin, atat de ieftin incat sa convinga foarte multa lume sa il cumpere chiar daca iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor avea noutati importante in comparatie cu seria iPhone X de anul trecut.

iPhone 9 nu va avea o surpriza importanta doar in ceea ce priveste ecranul LCD cu diagonala de 6.1 inch, ci si in ceea ce priveste suportul dual-SIM dual standby (DSDS), aceasta fiind o premiera pentru compania Apple. Practic, iPhone 9 urmeaza sa fie primul telefon iPhone care permite folosirea a doua cartele SIM in acelasi timp, aceasta functionalitate fiind anuntata in diverse zvonuri pana acum, asa ca din cate se pare, functia urmeaza sa fie oferita.

iPhone 9 – suport dual-SIM si pret foarte mic

iPhone 9 urmeaza deasemenea sa aiba si un pret de vanzare pe masura asteptarilor, adica nu va fi mai scump decat iPhone 8, ci urmeaza sa fie poate chiar mai ieftin, cu 100 de dolari mai ieftin, mai exact. S-ar parea ca Apple ar vrea sa vanda versiunea dual-SIM a iPhone 9 la pretul iPhone 8, adica incepand de la 650 de dolari fara TVA, in timp ce versiunea care permite folosirea unei singure cartele SIM ar urma sa aiba un pret de pornire de 550 de dolari fara TVA.

iPhone 9 cu suport dual-SIM va permite folosirea cartelelor pe retele 4G in ambele conexiuni, deci oamenii se vor putea bucura de navigare pe internet la viteza mare folosind doua cartele SIM. Pentru a oferi aceasta functionalitate, iPhone 9 va utiliza modemuri Intel XMM 7560 si Qualcomm Snapdragon X20, deci vorbim despre un upgrade major facut de catre Apple pentru telefoanele sale, in principal pentru a-i cuceri pe chinezi.

„6.1” LCD iPhone may have model that supports DSDS. If the 6.1″ LCD iPhone comes with DSDS and single-SIM models, we believe it will result in two benefits: (1) more price segments would be created, significantly boosting shipments via the low-price single-SIM model. For instance, if the DSDS model sells for US$650-750, the single-SIM model may sell for US$550-650; and (2) the DSDS model will help increase market share in China and commercial markets.”

iPhone 9 este unul dintre cele trei modele ale iPhone care urmeaza sa fie lansate anul acesta de catre compania Apple, fiind deasemenea si cel mai ieftin dintre toate, asa cum vrea compania Apple. Practic, iPhone 9 va fi vandut de catre cei de la Apple in foarte multe versiuni, din moment ce vor exista modele dual-SIM si non dual-SIM, asa ca va fi interesant de vazut ce urmeaza sa fie anuntat in vara de catre cei din Cupertino pentru noi.