iOS 12: SURPRIZA URIASA pentru Utiliatorii iPhone

iOS 12 va veni cu o veste uriasa pentru utilizatorii iPhone din lumea intreaga, compania Apple dorind sa faca in premiera o schimbare complet neasteptat.

iOS 12 Vestea URIASA iPhone

iOS 12 urmeaza sa fie lansat in versiune beta in luna iunie de catre compania Apple, insa astazi aflam o veste foarte importanta in legatura cu viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Conform unor dovezi descoperite in loguri preluate dintr-un simulator ce rula iOS 12, se pare ca Apple intentioneaza sa le permita utilizatorilor care au iPhone 5S sa instaleze si aceasta versiune a sistemului sau de operare.

iOS 12 ar fi primul sistem de operare care este disponibil pentru telefoane iPhone mai vechi de 4 ani de zile, acesta fiind punctul in care compania Apple lasa in urma vechile sale produse. Toata lumea, care stie modul in care lucreaza Apple, se astepta ca iPhone 5S sa nu fie inclus in lista telefoanelor care vor putea instala iOS 12, insa se pare ca Apple vrea sa le ofere o surpriza foarte placuta clientilor care inca mai folosesc aceste telefoane.

iOS 12 – surpriza uriasa pentru utiliatorii iPhone

iOS 12 iPhone 5S webkit

iOS 12 ar putea aduce aceasta premiera pentru iPhone 5S, insa exista posibilitatea ca unele dintre noile functii sa nu fie disponibile, asa cum se intampla in general pe telefoanele si tabletele mai vechi. Compania Apple limiteaza in general functii noi ale unui sistem de oprare pe telefoanele si tabletele mai vechi, insa in cazul iOS 12 am putea vorbi despre mai multe limitari decat de obicei din cauza faptului ca procesorul este foarte vechi.

iOS 12 iPhone 5S webkit 1

iOS 12 urmeaza sa fie o actualizare gandita in principal pentru a rezolva probleme de functionare si a imbunatati performantele produselor Apple, deci de aici ar putea veni si suportul extins pentru iPhone 5S. Dupa cum v-am spus si la inceput, iOS 12 va fi lansat de catre compania Apple in versiune beta in data de 4 iunie, iar pe parcursul verii va fi testat de catre toti cei interesati, lansarea versiunii finale urmand a avea loc in septembrie, impreuna cu noi modele ale iphone.