WhatsApp: Grupul SECRET in care se Vand Droguri

WhatsApp are cel putin un grup secret de conversatii in care se vand droguri, arme, bani falsi si multe alte produse care sunt interzise, totul fiind facut public.

WhatsApp Grup SECRET Droguri

WhatsApp este privita de catre multi ca fiind o platforma de mesagerie securizata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar traficantii de droguri profita de unele dintre protectiile care le sunt oferite pentru a face trafic de droguri. Mai exact, se pare ca traficantii de droguri si-au creat grupuri in cadrul aplicatiei WhatsApp, iar acolo publica poze in care isi arata marfa pe care o au la dispozitie si ofera informatii privind posibilitatile de achizitie.

WhatsApp are acest trafic de droguri desfasurat intr-un grup numit Doctors Orders, el fiind distribuit prin intermedul grupurilor de Facebook pentru toate persoanele interesate sa cumpere aceste substante. Traficantii nu vand doar droguri in acest grup al WhatsApp, ci si arme, sau bani falsi, deci vorbim despre un sistem foarte complex care a fost gandit pentru a functiona prin intermediul serviciilor oferite de catre compania Facebook.

WhatsApp: Grupul SECRET unde se Vand Droguri

whatsapp grup secret droguri 1

WhatsApp este locul perfect pentru asemenea lucruri deoarece aduna peste 1.3 miliarde de persoane, iar traficantii de droguri se bucura de protectie in cazul in care autoritatile ar dori sa investigheze infractiunile comise acolo. In ciuda faptului ca in mod oficial autoritatile nu pot accesa datele existente in WhatsApp, recent un traficant de droguri a fost arestat dupa publicarea unor poze in aplicatia de mesagerie, el fiind recunoscut in baza unor amprente vizibile in pozele publicate acolo.

whatsapp grup secret droguri 2

“Dealers are brazenly offering drugs for sale on a supposedly secret WhatsApp group – which was openly circulated on Facebook. The online group, called Doctors Orders, is similar to group chats set up by millions of families to share messages, snaps and video. It is understood that members joined the drugs group after a link was posted on Facebook, WhatsApp’s parent firm.”

WhatsApp are acest grup disponibil pentru Marea Britanie, insa sunt sigur ca exista altele similare in SUA, sau alte tari din Europa, insa cei de la Facebook nu se prea grabesc sa faca ceva pentru a opri infractiunile care se desfasoara in platforma. Recent Telegram a fost criticata pentru faptul ca prin intermediul platformei sale sunt distribuite materiale piratate si ca teroristii o folosesc pentru comunicatii, insa iata ca nici WhatsApp nu e ferita de probleme majore cu legea.