iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus – Asa vor arata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus au posibilul nou design dezvaluit intr-un concept care ne arata cam ce gandeste Apple pentru toamna anului 2018.

iPhone 9, iPhone 11 iPhone 11 Plus arata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt noile modele de telefoane mobile pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze in toamna acestui an pe pietele globale. Vorbim despre un iPhone 9 care are ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, un iPhone 11 care are ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch, si despre un iPhone 11 Plus care are ecran OLED cu diagonala de 6.4 inch.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt prezentate in imaginea de mai jos exact asa precum le va lansa compania Apple in toamna acestui an, design-ul urmand a fi identic intre ele. Apple va folosi design-ul iPhone X pentru toate cele trei noi modele de telefoane, el fiind foarte apreciat, in special pentru faptul ca nu are margine inferioara, desi are un decupaj urat.

iPhone 9 ar trebui sa aiba deasemenea o carcasa din sticla, si sa ofere incarcare wireless, insa nu ar trebui sa mai aiba integrat 3D Touch, ceea ce ar putea fi o problema pentru unii. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi mai mult ca sigur anuntate impreuna de catre compania Apple in toamna acestui an, iar preturile de vanzare vor avea unele surprize interesante.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone 11 Plus design

 

91 COMENTARII

  1. Chiar nu este o problema dacă scoate 3D Touch-ul din i9, eu cel puțin îl folosesc extrem de rar spre deloc . Abia aștept sa vina toamna 🙂 , chiar arată într-un mare fel , superbe ! Exista iPhone și restul .

  2. Nu o va face..sau la tine e diferenta intre 450 ppi si 100000?
    Da la cinema s-ar vedea daca stai in primul rand intre 2k si 80k

  3. Touch ID
    Pt mine e mult mai Sigur si mult mai simplu
    Sper sa nu scoata sa faca cu Touch ID and Face ID
    Mie cel putin Nu Imi place deloc cu Face ID
    E bine sa faca doua modele
    – Face ID
    – Touch ID

  4. Nu pune baza pt ca asta este tehnologia oled. Nu o poti schimba. Microled va fi perfect pt orice. Nu pierde rapid blue pixel nu are problema cu unghiurile

  5. compari telefoanele cu display mare si STBR de peste 80% cu ce era pe atunci? da, iphone Plus e f mare pt 5.5″…din cauza aceasta eu nu am detinut unul…deci, invata ce inseamna ipocrizie

  6. Ipocrizie! Voi vorbeați despre ecran nu despre body. Și Apple spunea “This is a dazzling display of common sense”
    https://youtu.be/O99m7lebirE

    Acum v-au crescut degetele și vă plac farfuriile și paletele de ping-pong ???
    Tu însuți spuneai despre Note 8 că este ca un bloc de mare. Acum iPhone ăsta de 6,5 ți se pare mișto!
    Ipocrizie la superlativul absolut! Mă mir că nu îți este rușine…

  7. Ar fi fost mișto un tel de dimensiunile lui iPhone 5 cu ecran pe toată fața,mai că aș fi trecut peste decupajul ăla hidos.

  8. da…dar nu uita, acel decupaj pe un iphone 5 ar fi fost si mai mare…latimea fiind mai mica la ip 5…deci probabil am fi avut ceasul in stanga si bateria in dreapta si atat 😀

  9. pai si display de 5.8″ varianta 2018 va fi mai bun decat cel din 2017
    Sau tu te referi ca va fi doar mai mare,fiul meu iti plac lucrurile mari ?

  10. Pai acum câțiva ani, toți utilizatorii de iPhone aveau manute in loc de mâini…in momentul in care a apărut iPhone plus,utilizatorii au observat că au suferit mutatii la nivelul mâinilor,crescându-le lopeți in loc de mâini.O asemenea anomalie s-a produs și in momentul in care Apple a lansat iPhone x,și anume utilizatori care sufereau de alopecie,s-au trezit brusc că au breton(unii au ajuns chiar să creadă că e vorba de o minune).

  11. dragul meu..am scris clar in comentariu….ne uitam la cat de mare este iphone 6 plus spre exemplu cu un display efectiv de 5.5″ si ne uitam la dimensiunea X…ce are tot cam 5.5″
    Da note 8…este un bloc, caramida..este mult mai mare ca X…ok are si display de peste 6 ”
    Deci eu inca nu folosesc device mai mare fizic ca note 1 sau note 8 nici dupa 10 ani…deci sa lasam ipocrizia pt altii

  12. nope…puteai intelege asta doar daca lucrezi la linia de asamblare foxconn…si sa nu uitam abia dupa luna Iunie incep sa se asambleze

  13. Sincer nu stiu ce imi place mai mult,super uber amoled din ipX note 8 etc sau lcd cu promotion din ipad pro
    Sincer ideal cred ca ar fi un super amoled cu promotion dar cam imposibil momentan

  14. Da,ai dreptate.Atunci,sa zicem,sa să îi facă o zona neagra in partea de sus unde sa să ascundă senzorii,camera(gen S,Note) și să pună senzorul de amprenta sub sigla Apple de pe spatele telefonului.Si evident,dual camera și rezistența la contactul cu praful și lichidele.Glumesc.

  15. 🙂 sincer as vrea sa vad un SE de 4.7″ chiar si cu decupaj dar abia in 2019 cand se presupune ca apple va face decupajul si mai mic

  16. ???????
    “E un telefon nu farfurie!”
    “Ce palete de ping-pong”
    “Eu nu o să îmi i-au (sic) in veața (sic) mea așa paletă”

    Și exemplele pot continua. Caută în arhiva idevice prin 2011-2013 și te crucește ce flame exista atunci față de ecranele cu diagonala de peste 4 inci.

  17. Da,știu.Din păcate,lumea e plina de oameni fără coloana vertebrala,oameni care se apleaca în funcție de cum bate vântul.

  18. da, v-am zis de cand a aparut ios 11.3
    Am vorbit cu ei si mi-au oferit reply
    “we have some technical difficulties at this moment with safari and iOS 11.3” ca sa citez

  19. Da.L-am lasat,cica e una dintre problemele modelului,asta si cea cu displayul care afiseaza umbre.Au zis ca ma suna in 2 zile sa imi spuna ce solutie au.

  20. Nu m-am gândit la varianta asta(daca va fi sa merg pe Samsung,probabil Note 8 va fi alesul),mă gândesc la LG V30 sau Pixel 2 xl.Nu știu,sa vad si ce bani am.

  21. Am vorbit cu ei,îmi dau alt terminal(asta are placa de baza distrusă,wtf?).Merg luni să îl ridic și îl bag la vânzare,mi-am comandat V30.

  22. Revin.Ce sa zic,am pus ochii pe telefonul asta de cand a aparut si chiar ma bucur ca l-am luat.Cum am zis,la modul de operare nu e mare diferenta(sunt identice?) insa ma incanta ecranul oled(in special pentru ca atunci cand e in mod aod e stins complet) + mici diferente in afisarea culorilor.