iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus – Asa vor arata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus au posibilul nou design dezvaluit intr-un concept care ne arata cam ce gandeste Apple pentru toamna anului 2018.

iPhone 9, iPhone 11 iPhone 11 Plus arata

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt noile modele de telefoane mobile pe care compania Apple intentioneaza sa le lanseze in toamna acestui an pe pietele globale. Vorbim despre un iPhone 9 care are ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, un iPhone 11 care are ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch, si despre un iPhone 11 Plus care are ecran OLED cu diagonala de 6.4 inch.

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus sunt prezentate in imaginea de mai jos exact asa precum le va lansa compania Apple in toamna acestui an, design-ul urmand a fi identic intre ele. Apple va folosi design-ul iPhone X pentru toate cele trei noi modele de telefoane, el fiind foarte apreciat, in special pentru faptul ca nu are margine inferioara, desi are un decupaj urat.

iPhone 9 ar trebui sa aiba deasemenea o carcasa din sticla, si sa ofere incarcare wireless, insa nu ar trebui sa mai aiba integrat 3D Touch, ceea ce ar putea fi o problema pentru unii. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone 11 Plus vor fi mai mult ca sigur anuntate impreuna de catre compania Apple in toamna acestui an, iar preturile de vanzare vor avea unele surprize interesante.

iPhone 9 iPhone 11 iPhone 11 Plus design