iOS 11.3.1 Download pentru iPhone si iPad

iOS 11.3.1 a fost lansat si poate fi descarcat pentru iPhone, iPad si iPod Touch pentru instalare si rezolvarea unei probleme foarte importante.

iOS 11.3.1 Download iPhone iPad

iOS 11.3.1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad putand fi descarcata de catre toti utilizatorii. Cea mai simpla metoda este folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software, insa daca vreti sa instalati iOS 11.3.1 prin iTunes, atunci aveti nevoie de un ipsw descarcat.

iOS 11.3.1 poate fi instalat folosind ipsw-urile de mai jos numai prin intermediul iTunes, deci va trebui sa descarcati fisierele pe calculatoare pentru a le putea folosi la ceva. Daca vreti sa faceti un restore complet unui iPhone, atunci utilizarea unui ipsw al iOS 11.3.1 este singura metoda de a face asta, asa ca trebuie sa fiti atenti si unde descarcati fisierele.

iOS 11.3.1 Download pentru iPhone si iPad

iOS 11.3.1 a fost gandit pentru a rezolva o problema a telefoanelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus care au ecranele originale inlocuite cu unele de la Apple, sau de la producatori terti. Avand in vedere ca e posibil ca unele ecrane ale telefoanelor sa nu functioneze, singura solutie pentru update la iOS 11.3.1 si rezolvarea problemei este folosirea programului iTunes.

iOS 11.3.1 poate fi instalat folosind link-urile ipsw de mai jos :

Articolul precedentLG G7 ThinQ: Prima Poza facuta cu Noua Camera
Articolul următoreMAG: Peste 1000 de Oferte cu Reduceri MARI la Smartwatch-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.