Samsung GALAXY S9: Iata CATE Unitati s-au Vandut pana acum

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus au primele cifre de "vanzari" anuntate astazi, iar din pacate pentru cei de la Samsung lucrurile nu stau chiar atat de grozav.

Samsung Galaxy S9 cate unitati vandut

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au primele cifre de vanzari anuntate astazi dupa prima luna de disponibilitate in lumea intreaga, iar vestile nu sunt chiar atat de bune pentru compania coreeana. Cifrele nu vin direct de la cei de la Samsung, ci de la compania Canalys si NU viseaza vanzari directe de telefoane, ci livrari de unitati catre magazinele care au comandat, Samsung Galaxy S9, deci vanzarile reale sunt mai mici.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus ar fi inregistrat “vanzari” de 8 milioane de unitati in prima luna de disponibilitate in lumea intreaga, adica la fel de mult ca seria Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus. Primele informatii privind vanzarile seriei Samsung Galaxy S9 au sugerat faptul ca ar fi cu 30% mai mici decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8, insa Canalys are o alta parere, desi nu vorbeste de vanzari directe.

Samsung Galaxy S9: Iata CATE Unitati s-au “Vandut” pana acum

Samsung Galaxy S9 cate unitati vandut luna

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus inregistreaza vanzari mai mici decat seria Samsung Galaxy S7 in prima luna de disponibilitate, iar acest lucru este o problema cu care Samsung va trebui sa lupte in 2018. In ciuda acestui lucru, cei de la Canalys sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus ar urma sa intreaca in vanzari seria Samsung Galaxy S8, dar e greu de spus daca acest lucru se va intampla, sau nu.

“Samsung shipped just over 8 million of its newly launched flagship devices, the Galaxy S9 and S9+, in the first four weeks after launch. The launch performance of the S9 series closely matched that of the S8 series in April 2017, but failed to surpass the 9 million achieved by the S7 series in March 2016. However, a much greater percentage of shipments were of the plus model when compared with the S8, largely due to the distinct dual cameras of the S9+.”

Samsung Galaxy S9 nu are dezvaluite cifrele reale de vanzari de catre cei de la Samsung, iar asta pentru ca probabil nu este nimic important de spus cu privire la performantele seriei de telefoane pana in prezent. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca seria Samsung Galaxy S9 va dobora vreun record de vanzari, iar daca ele vor fi la fel de bune precum cele ale Samsung Galaxy S8, atunci Samsung va trebui sa se bucure din plin de asta.