Windows 10: De ce e Lansata Noua Versiune SURPRIZA

Windows 10 va avea lansata o noua versiune surpriza de catre compania Microsoft, cei din Redmond pregatind-o de ceva vreme, ea fiind acum dezvaluita oficial.

Windows 10 Lansata Versiune SURPRIZA

Windows 10 este in momentul de fata dezvoltat de catre compania Microsoft intr-o noua versiune speciala despre care v-am vorbit zilele trecute, aceasta avand denumirea Lean, aparitia sa venind ca o surpriza completa pentru toata lumea. Noua versiune Lean a sistemului de operare Windows 10 a fost descoperita de catre o persoana in timpul procesului de instalare a sistemului de operare, iar acum aflam si care este rostul sau, in realitate.

Windows 10 va fi disponibil in aceasta versiune Lean pentru a ocupa mai putin spatiu de stocare, avand eliminate o multitudine dintre aplicatiile standard precum RegEdit, Paint, 3D Viewer, Skype, People si Internet Explorer. Partea buna este ca aceasta noua versiune a Windows 10 va avea suport pentru instalarea de aplicatii din afara Microsoft Store, deci va fi ca o versiune normala, doar ca are unele lucruri eliminate pentru a ocupa mai putin spatiu in dispozitive.

Windows 10: De ce e Lansata Noua Versiune SURPRIZA

Windows 10 este dezvoltat in aceasta versiune speciala pentru a putea fi instalat pe laptop-urile, sau tabletele, care au putin spatiu de stocare disponibil de la producator, ideea fiind de a permite instalarea sistemului de operare pe ele. Cei de la Microsoft vor sa extinda compatibilitatea Windows 10 cu gadget-urile pentru productivitate, iar aceasta versiune Lean a sistemului de operare este un pas in directia buna si ceva de la care Apple poate invata.

Windows 10 este aproape de a deveni cel mai folosit sistem de operare din lumea intreaga, iar lansarea acestei versiuni mai simple va contribui cu siguranta la o crestere substantiala a numarului de instalari in perioada urmatoare. Desi Windows 10 este pregatit pentru lansare in aceasta versiune speciala, deocamdata nimeni nu stie cand urmeaza ea sa fie disponibila, insa din moment ce nu este dedicata chiar oricarui tip de utilizator, probabil ca nu multa lume o asteapta cu nerabdare in acest moment.