iTunes a fost Lansat in sfarsit in Windows Store

iTunes Windows Store

La foarte mult timp dupa ce a promis ca va lansa iTunes in Windows Store, compania Apple a listat aplicatia in mod oficial in magazinul de aplicatii al celor de la Microsoft. Lansarea iTunes in Windows Store aduce o aplicatie nativa a aplicatiei pentru utilizatorii de calculatoare cu acest sistem de operare, asa ca nu vor mai trebui sa descarce versiunea direct de pe website-ul Apple.

Windows 10 este singura versiune a sistemului de operare Windows pe care aceasta aplicatie nativa va rula, asa ca alti utilizatori nu se vor putea bucura de ea, din pacate. Instalarea versiunii iTunes din Windows Store va sterge versiunea anterioara pe care o aveti instalata, asa ca ar fi bine sa faceti un backup pentru datele pe care le aveti deja salvate acolo.

iTunes este un program folosit din ce in ce mai putin de catre utilizatorii de produse ale companiei Apple, importanta sa scazand considerabil dupa ce Apple a inceput sa permita actualizarea iOS prin sistemul Software Update.

“iTunes is the easiest way to enjoy your favorite music, movies, TV shows, and more on your PC. iTunes is also home to Apple Music, where you can listen to millions of songs and your entire music library, online or off — all ad-free. Also, get new music first, radio in every music genre, handpicked playlists, and Beats 1 live or on demand.”

2 COMENTARII

  1. Nu vad nimic wow! Este acelasi lucru ca si aplicatia clasica, nu are nimic de ce sa se bucure nimeni, in afara de fanii disperati Microsoon care abia asteapta sa mai apara cate o aplicatie in magazinul ala infect. De ce m-as incurca cu asta cand pana acum aplicatia clasica a mers si merge bine?? Sa nu aducem in discutie mizeria aia de win S mode de care nimeni nu e interesat.

  2. Am instalat-o. Versiunea asta va dezinstala Apple Mobile Device Support, deci telefonul nu va mai fi recunoscut. Motiv pentru care am dezinstalat imediat si am trecut la versiunea ce necesita instalare din executabil