Samsung Galaxy S9: Modelul NOU pe care TOTI il vor!

Samsung Galaxy S9 va fi lansat intr-un model nou in perioada imediat urmatoare, iar toti fanii vor fi cu siguranta interesati sa il cumpere dupa lansare.

Samsung Galaxy S9 model nou toti vor

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat intr-o versiune noua foarte curand de catre compania coreeana, iar foarte multi dintre fanii Samsung se vor grabi sa cumpere aceasta versiune multumita beneficiilor pe care le aduce. Vorbim despre versiunea Active a Samsung Galaxy S9, aceasta fiind gandita pentru cei care au nevoie de telefoane mobile rezistente, iar cei de la Samsung promit ca acest model va fi pe masura asteptarilor tuturor.

Samsung Galaxy S9 in versiunea Active urmeaza sa aiba exact aceleasi specificatii tehnice precum modelul standard, exceptie facand bateria, care va avea o capacitate de 4000 mAh, cu mult mai mare decat cea din modelul standard. Doar aceasta modificare pentru versiunea Active a Samsung Galaxy S9 transforma telefonul in ceva ce ar trebui cumparat, iar asta mai ales ca foarte multi clienti s-au plans din cauza autonomiei proaste pe care o are modelul standard.

Samsung Galaxy S9: Modelul NOU pe care TOTI il vor!

Samsung Galaxy S9 model nou toti vor 1

Samsung Galaxy S9 in versiunea Active urmeaza sa mai aduca o premiera foarte interesanta, mai exact ar urma sa fie vandut nu doar exclusiv in SUA, asa cum s-a intamplat cu celelalte modele Active in anii anteriori. In cazul versiunii Active a Samsung Galaxy S9 se pare ca e posibil sa existe modele pentru Europa, specificatiile sale tehnice venind multumita unui leak olandez, deci planurile Samsung par destul de clare pentru serie.

Samsung Galaxy S9 nu a avut vanzari chiar atat de bune, asa ca Samsung poate lua decizia de a extinde disponibilitatea seriei Active pentru a genera vanzari noi pentru telefoanele sale inclusiv in Europa, nu doar in SUA. Daca versiunea Active a Samsung Galaxy S9 nu va fi mai scumpa decat cea standard, dar va avea aceasta noua baterie cu capacitate de 4000 mAh, atunci mai toti fanii vor dori sa o cumpere, ceva ce ar ajuta enorm Samsung.

14 COMENTARII

  1. Zaone,ai vazut S8 Active?Telefonul ala e urat cu spume,daca si S9 Active va arata la fel,ma cam indoiesc ca va avea cine stie ce vanzari.

  2. Oricum ai lua o ( pe post de gluma sau serios ) nu rade nimeni
    De parca cineva poate persista la infinit in aceiasi problema cand vine vb de f multi bani