Presedintele Apple se Intalneste cu Donald Trump

Presedintele Apple, Tim Cook, se intalneste in aceste momente cu Donald Trump, presedintele SUA, in biroul oval de la Casa Alba.

Tim cook inalnire donald trump

Presedintele Apple, Tim Cook, se intalneste cu presedintele SUA, Donald Trump, chiar in aceste momente, discutiile dintre cei doi urmand a avea loc in premiera in biroul oval din Casa Alba. Tim Cook a fost invitat la o cina de stat organizata de catre Donald Trump noaptea trecuta in SUA, iar cu ocazia vizitei sale la Washington, cei doi vor discuta in privat.

Donald Trump a profitat de ocazie pentru a se lauda cu faptul ca va discuta cu Tim Cook despre o varietate de subiecte, inclusiv comertul din SUA si modul in care a fost tratata tara de partenerii sai comerciali. Tim Cook a participat si la alte discutii organizate de catre Casa Alba pentru ca Tim Cook sa discute cu presedintii marilor compani din SUA, insa o prietenie intre cei doi nu s-a legat.

Tim Cook parea sa fi avut o relatie mult mai stransa cu fostul presedinte american Barack Obama, laudandu-l in diverse randuri pentru initiativele pe care le-a avut in SUA. In cazul lui Donald Trump au existat doar critici, insa poate ca acest lucru este normal, avand in vedere ca vorbim despre unul dintre cei mai contestati presedinti americani ai timpurilor moderne.

Rezultatul discutiilor dintre cei doi va fi cu siguranta facut public in diverse comunicate de presa publicate atat de catre Apple, cat si de administratia prezidentiala din SUA.