iPhone X: Apple Reduce iar Productia in T2 2018

iPhone X are productia substantial redusa din nou in T2 2018, compania Apple avand stocuri prea mari si vanzari prea mici, asa ca vrea sa scape rapid de telefoane.

iPhone X Apple Reduce Productia T2 2018

iPhone X a avut zilele trecute confirmat oficial de catre Samsung faptul ca vanzarile sunt cu mult sub asteptarile celor de la Apple, astfel ca si comenzile pentru ecrane OLED au scazut substantial la compania coreeana. O varietate de zvonuri ne-au spus de-a lungul timpului ca iPhone X are parte de vanzari foarte slabe, unii parteneri Apple confirmand asta, iar acum cei de la Samsung spun in mod oficial ca problema este atat de mare pe cat pare.

iPhone X are probleme atat de mari cu vanzarile, incat compania Apple a decis ca in T2 2018 sa produca doar 8 milioane de unitati ale acestui model, sperand sa vanda si inventarul existent in acest moment. Apple urmeaza sa scoada iPhone X din vanzare in 2018, o premiera pentru cei din Cupertino, dar asta inseamna ca inventarul existent trebuie vandut pana in toamna, iar de aceea Apple a comanda mai putine unitati de la partenerii sai.

iPhone X: Apple Reduce iar Productia in T2 2018

iPhone X ar fi fost produs in cantitati prea mari in 2017 de catre Apple in speranta ca vanzarile vor fi ridicate pana spre jumatatea acestui an, insa cum acest lucru nu s-a intamplat, americanii vor acum sa scape de inventarul existent. Partenerii celor de la Apple ar fi adunat cantitati consistente de telefoane iPhone X in stocurile lor, iar asta inseamna ca nu mai cumpara unitati noi de la Apple, asa ca productia este redusa iar, substantial.

“Information from a supply chain source with direct knowledge of Apple’s plans saying the company has ordered the production of only 8 million iPhone X units in calendar Q2 of 2018. Our source says Apple is disappointed with sales of the iPhone X, and doubts have grown within the company that releasing a $1000+ smartphone in the current global smartphone market was a winning idea. This source says Apple ordered the production of too many units of the iPhone X in the last calendar quarter of 2017, and is now trying to “burn off” the inventory that has piled up at its resellers.”

iPhone X ar fi dezamagit inclusiv Apple, asteptarile celor din Cupertino fiind cu mult mai mari fata de ceea ce s-a inregistrat pana in prezent, iar reducerea productiei vine ca un efect normal al problemelor de vanzari. Desi iPhone X nu are succes din cauza faptului ca are un pret de vanzare foarte mare, compania Apple este totusi hotarata sa lanseze noi modele de telefoane mobile care costa chiar mai mult, asa ca va fi interesant de vazut ce evolutie vor avea acestea.