Apple: Acesta este Noul Produs REVOLUTIONAR

Apple are in dezvoltare in momentul de fata urmatorul sau produs revolutionar, compania americana intentionand sa produca un soc intr-o noua industrie.

Apple Produs REVOLUTIONAR

Apple are in momentul de fata in dezvoltare urmatorul produs revolutionar cu care incearca sa cucereasca lumea intreaga, el putand avea un impact foarte mare multumita tehnologiilor de ultima generatie pe care cei din Cupertino vor sa le implementeze in el. Conform unor surse din interiorul companiei Apple, vorbim despre o casca pentru realitate virtuala si realitate augmentata, cei din Cupertino dorind sa implementeze suport pentru ambele tehnologii.

Apple are aceasta noua casca pentru AR si VR dezvoltata cu numele de cod T288, ea avand in premiera cate un ecran cu rezolutie 8K pentru fiecare ochi, ceva ce nicio alta companie nu a gandit pentru un produs similar dedicat pietelor globale. Apple vrea deasemenea sa elimine dependenta de smartphone, ei folosind un schimb un dispozitiv dedicat la care casca se conecteaza prin Wi-Fi de mare viteza numit 60 Hz WiGig, o alta premiera pentru un asemenea produs.

Apple: Acesta este Noul Produs REVOLUTIONAR

Apple va folosi in acest dispozitiv si un nou procesor special produs cu un proces de fabricatie de 5nm, acesta fiind mai puternic decat oricare altul din categoria sa, iar desi dispozitivul are dimensiunile unei carcase de calculator, nu va fi totusi un Mac dedicat. Casca ar urma sa functioneze imediat dupa deschidere, fara a avea nevoie de camere speciale pentru configurare, iar din moment ce exista un dispozitiv dedicat in locul unui smartphone, toata procesarea este facuta direct de acolo.

“The future of VR is expected to be cordless devices — and Apple wants to bring its trademark simplicity to the setup. The box would use a wireless technology called 60GHz WiGig, the person familiar with Apple’s plans said. A second-generation version, called 802.11ay, would boost speeds and range and make the technology more attractive for high-end VR headsets that aren’t tethered to computers.”

Apple vrea sa dezvolte aceasta casca pentru ca utilizatorii sa o poata folosi liber, fara cabluri si telefoane introduse in ea, adica exact ceea ce ar trebui sa ofere un asemenea produs pentru clientii dornici sa experimenteze realitatea virtuala si cea augmentata. Avand in vedere complexitatea din spatele dezvoltarii unui asemenea produs, compania Apple intentioneaza sa il lanseze pe piata in cursul anului 2020, asta procesul de dezvoltare va fi finalizat pana atunci.