Google: Ideea GENIALA de la care Trebuie sa Invete Apple

Google a pus in aplicare o idee geniala de la care compania Apple trebuie sa invete pentru a imbunatati ceva de care foarte multa lume se plange acum.

Google Ideea GENIALA Invete Apple

Google a anuntat astazi un nou program extrem de interesant, si important in acelasi timp, el avand menirea de a face Google Assistant mult mai util pentru oamenii din lumea intreaga, cu ajutorul compatiilor terte. Cei de la Google au anuntat ca startup-urile care investesc in dezvoltarea de noi functii pentru Google Assistant, ar putea primi finantare si ajutor de la companie, si inginerii sai, pentru a aduce produse grozave pe piata pentru clienti.

Google dezvolta Google Assistant in regim propriu, insa le poate oferi altor companii mici acces la ustensile care sa permita imbunatatirea functionalitatii asistentului personal, cele cu ideile cele mai bune primind si finantare. Google a inteles ca nu poate inventa de una singura functii noi care sa aduca experiente noi pentru clienti, asa ca se bazeaza pe dezvoltatori terti pentru a-i imbunatati asistentul personal, recompensandu-i pe masura pe acestia.

Google: Ideea GENIALA de la care Trebuie sa Invete Apple

Google, spre deosebire de Apple, este dispusa sa deschida Google Assistant pentru dezvoltare de catre companii terte, iar cei din Cupertino ar trebui sa gandeasca la fel pentru a imbunatati radical Siri. Multiple studii au confirmat in ultimul an faptul ca Google Assistant este cu mult, mult mai bun decat Siri, insa compania Apple nu pare sa inteleaga faptul ca trebuie sa lucreze la imbunatatirea asistentului sau personal, altfel lumea il va ignora complet.

“We’re opening a new investment program for early-stage startups that share our passion for the digital assistant ecosystem, helping to push new ideas forward and advance the possibilities of what digital assistants can do.”

Google investeste de foarte mult timp in dezvoltarea Google Assistant si a unor functii care sa-i puna asistentul personal deasupra celorlalti existenti pe piata, iar initiativa aceasta este un mare pas inainte facut de catre americani. Apple trebuie sa invete de la Google ca investitiile importante sunt necesare pentru ca asistentii personali sa evolueze si sa ofere functiile de care utilizatorii au cu adevarat nevoie, Siri fiind intr-un dezavantaj enorm in fata sistemelor concurente.