Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Noua Baterie URIASA

Samsung Galaxy Note 9 are confirmata in exclusivitate o schimbare uriasa pentru baterie, Samsung dorind sa-i creasca substantial capacitatea anul acesta.

Samsung Galaxy Note 9 Baterie URIASA

Samsung Galaxy Note 9 are in exclusivitate prezentata astazi o schimbare uriasa pe care compania Samsung vrea sa o implementeze, un cunoscut leaker oferind informatiile privind noutatea majora pe care coreenii au in plan sa ne-o ofere. Vorbim despre o noua baterie de capacitate mult mai mare decat cea din Samsung Galaxy Note 8, compania Samsung dorind sa ofere pentru Samsung Galaxy Note 9 o autonomie mai buna decat a predecesorului.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa aiba integrata o noua baterie cu capacitate de 3850 mAh de catre compania Samsung, ea urmand a fi cu 550 mAh mai mare decat cea integrata in Samsung Galaxy Note 8 de catre coreeni. Vorbim despre o crestere de aproape 20% pentru autonomia bateriei Samsung Galaxy Note 9 in raport cu cea a predecesorului sau, ceva ce Samsung nu a mai facut de cand Samsung Galaxy Note 7 a fost lansat.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea nevoie de o baterie atat de mare din cauza faptului ca Samsung Galaxy S9 are probleme mari cu bateria, si foarte multa lume se plange ca ea este inferioara fara de cea oferita de catre modelele anterioare. Avand in vedere acest lucru, e de inteles de ce Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa aiba o baterie mult mai mare, insa aceasta schimbare radicala vine si cu un risc major pe care Samsung si-l asuma.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Noua Baterie URIASA

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa vina si cu o schimbare mare de design pentru ca o baterie de capacitate de 3850 mAh sa fie inghesuita intr-o carcasa atat de mica, iar asta ar putea genera iar explozii pentru telefoane. Samsung va incerca cu siguranta sa verifice Samsung Galaxy Note 9 mult mai bine in comparatie cu Samsung Galaxy Note 7 pentru a incerca sa se asigure ca telefoanele nu vor exploda, insa nu va putea garanta asta.

Samsung Galaxy Note 9 va avea deasemenea si o noua culoare, cunoscuta acum sub denumirea Teddy Brown, deci vorbim despre o noua nuanta a culorii maro pe care Samsung vrea sa o ofere pentru clienti. Schimbarea de culoare va conta mai putin decat schimbarea de baterie pentru Samsung Galaxy Note 9, asa ca probabil vor fi putini clienti care vor face alegerea de a cumpara telefonul in functie de culoarea pe care o are carcasa.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa vina cu aceleasi componente precum Samsung Galaxy Note S9, adica un chip Qualcomm Snapdragon 845 si unul Exynos 9810, dar cu minim 6 GB RAM oferiti de catre Samsung. Samsung Galaxy Note 9 va fi deasemenea vandut in versiuni cu 64 GB spatiu de stocare, acesta urmand a creste cu siguranta pana la 256 GB spatiu de stocare, impreuna cu pretul de vanzare.